Centrum Handlowe Gemini Park
-
- Archont
Zawsze ciekawił mnie mechanizm powstawania takich plotek. Bo to nie jest już przekręcenie jakiegoś wyrazu z rozmowy zasłyszanej z oddali. To jest stworzenie zupełnie nowej treści, przekazu. Niesamowite.Cubaza pisze:Hahaha i kolejną fajną plotkę słyszałem
Otóż głosi ona, że 25 sierpnia ma być otwarte tylko TESCO Reszta ma być otwarta w październiku
źródło: koleżanka koleżanki koleżanki koleżanki z pracy siostry
Słuchajcie, a ma ktoś pewne wiadomości, że w tej Galerii nie będzie ani H&M ani New Yorkera? Chyba ta kwestia była już tutaj poruszana, ale nikt nie dał jednoznacznej odpowiedzi, więc może teraz da
Jeśli nie będzie tych sklepów w Galerii to wielka szkoda, bo mogłyby przyciągnąć jeszcze więcej ludzi, a tak to co? Większość sklepów się dubluje. W każdym bądź razie GT bardzo wyjdzie na zdrowie brak tych sklepów w GP.
Aha, i proszę mi nie mówić, że po co nam jeszcze jeden jak jest w GT i w każdym sklepie to samo. Asortyment jest różny - porównajcie sobie o ile więcej ciuchów jest w tych samych sklepach w Krk co w Tarnowie. (patrz H&M, Reserved)
Po cichu liczyłam, że skoro będzie większa ta galeria to się pokuszą o większą przestrzeń i poszerzą asortyment... a tak to qpa, dalej trzeba będzie jeździć do Krk.
Ja bym jeszcze wywaliła z tej galerii House Cropp Reserved a zamiast tego dała Stradivarius, Zara, Vero Moda...
Dobra już nie wylewam swoich żali tutaj, może chociaż budowlańcy coś skorzystają z Yska
PS.
A tak poza tym mam bliżej do GP a tak to będę musiałaby dymać do GT na drugi koniec miasta (i pewnie o to im chodziło )
Jeśli nie będzie tych sklepów w Galerii to wielka szkoda, bo mogłyby przyciągnąć jeszcze więcej ludzi, a tak to co? Większość sklepów się dubluje. W każdym bądź razie GT bardzo wyjdzie na zdrowie brak tych sklepów w GP.
Aha, i proszę mi nie mówić, że po co nam jeszcze jeden jak jest w GT i w każdym sklepie to samo. Asortyment jest różny - porównajcie sobie o ile więcej ciuchów jest w tych samych sklepach w Krk co w Tarnowie. (patrz H&M, Reserved)
Po cichu liczyłam, że skoro będzie większa ta galeria to się pokuszą o większą przestrzeń i poszerzą asortyment... a tak to qpa, dalej trzeba będzie jeździć do Krk.
Ja bym jeszcze wywaliła z tej galerii House Cropp Reserved a zamiast tego dała Stradivarius, Zara, Vero Moda...
Dobra już nie wylewam swoich żali tutaj, może chociaż budowlańcy coś skorzystają z Yska
PS.
A tak poza tym mam bliżej do GP a tak to będę musiałaby dymać do GT na drugi koniec miasta (i pewnie o to im chodziło )
-
- Rhetor
gosis, w Tarnovii jest H&M i co? kiedy bym tam nie był to świeci pustkami.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
A nieprawda, jak ja chodzę, zawsze jest dużo ludzi. A przynajmniej więcej, niż w pozostałych sklepach. A byłoby jeszcze więcej gdyby mieli pełny asortyment. W Tarnowie np. całkiem został pominięty dział dla ciężarnych kobiet oraz puszystych, a z tego co wiem, wiele kobiet na niego liczyło.
W każdym bądź razie nie ma na razie żadnej pewnej informacji czy będzie czy nie będzie w GP?
Może trzeba będzie się na otwarciu przekonać.
W każdym bądź razie nie ma na razie żadnej pewnej informacji czy będzie czy nie będzie w GP?
Może trzeba będzie się na otwarciu przekonać.
-
- Rhetor