Galeria Tarnovia
A ja nadal uważam zdań będzie tyle ile ludzi,jednym się będzie podobać innym nie. Nikt tym co się nie podoba nie każe iść na zakupy Gloria woli biedronkę proszę bardzo inny będzie wolał Lidla, a to ze drogo w niektórych sklepach to nie rozumie czemu tak niektórzy narzekają ? z choinki się urwali dobrze wiedzieli jak będzie z cenami, w GK jest podobnie, ale Polak najlepiej to narzeka Co do LPG jestem za,w końcu to jeżdżąca bomba ;-) w końcu dobre zapalniczki są na benzynę ;p ale to już odrębny temat.
Jak można pisać coś takiego ??byłam dziś w tej Galerii. Pierwsze co to niedoinformowany parking dla klienta(ten podziemny). wjezdzasz jest napis ze zakaz wjazdu samochodow na LPG haha, musialam stamtad wyjechac i zaparkowac sobie ot gdzie sobie tylko znajde miejsce, czyli jakies 300-400 m od GT. Następnie trzeba się wracac na przejscie dla pieszych ktore jest jedyne najbliższe na skrzyzowaniu Warsztatowa-Krakowska- no lux po prostu! Kolejna sprawa: gdzie te ponad 100 sklepów? no śmiech na sali normalnie... nie wpomnę juz o cenach z kosmosu! drożej niż w Wa-wie. i nie tylko ja to zauważyłam... ogólnie moim zdaniem tandeta, kicz i bieda. Jedyny plus... Galerie mozna "przelecieć" tak w 20 minut nogi nas nie rozbolą:D Jestem rozczarowana jednym słowem, jeździć tam nie bede bo nie ma po co. Pozdro
Ceny droższe niż w wawie ??
markowe sklepy maja ceny narzucone z góry, takie jak NY HM House wiec jakim cudem może coś być akurat w Tarnowie droższe.
byłem i zerknąłem na ceny również np w NY na niektórych ciuchach już była mniejsza cena przyklejona. np marka Smog w NY ma na metce wydrukowaną cenę zawierającą cenę w innej walucie również. w housie w maksie ceny są takie same jak w Tarnovi i krakowie, np kurtka deszczowa z kapturem kosztuje wszędzie 120 zł we wszystkich sklepach mimo że już jest przeceniona z ceny 190 też wydrukowanej wcześniej na metce
co że chusteczki w kiosku tip top kosztują 50 gr to fakt w kauflandzie są po 30 gr
sklep jak sklep. nie ma co porównywać z GK bo to nie jest GK mogło być leprze mogło być większe
gusta są różne i jedni będą chodzić inni nie będą a jeszcze inni będą dalej jeździć do Krakowa mimo że tu kupią to samo np wymienionych sklepach
nie jestem ani za ani przeciw
to co piszesz to po prostu nie prawda ( jeżeli chodzi o drożyznę)
i jeszcze jeden przykład
telefon Nokia 5530 ( nie ważne czy się podoba komuś czy nie to jest przykład )
w necie na http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/627947 cena tego modelu zaczyna się od 765 zł pierwszy sklep spełniający moje wymagania czyli z odpowiednią liczba opinii ma go za 843 zł + 16 za przesyłkę czyli 859 zł w Vobisie jest za 899. 40 zł różnicy w porównaniu do sklepu internetowego to naprawdę dobra cena
W parkingu podziemnym ZAWSZE będziesz waliła anteną CB po rurach - sprawdziłem to w GK, więc to nie 'tarnowski wynalazek'. Takie rzeczy mają ściśle określone parametry, wysokość, szerokość, długość - i nie przeskoczysz, nawet jak się panu Heńkowi wylało za dużo betonu na posadzkę, to trzeba skuwać.
A jeżeli chodzi o GT - gdyby pojawiłą się taka jakieś 5-7 lat temu - to byłby szał ciał. W tej chwili, kiedy wszyscy czekali (podświadomie) na coś, co przebije GK - to już nie to Ale trzeba się cieszyć, a najbardziej w moim domu cieszy się córa, bo H&M będzie bliżej (to jej ulubiony sklep)
A jeżeli chodzi o GT - gdyby pojawiłą się taka jakieś 5-7 lat temu - to byłby szał ciał. W tej chwili, kiedy wszyscy czekali (podświadomie) na coś, co przebije GK - to już nie to Ale trzeba się cieszyć, a najbardziej w moim domu cieszy się córa, bo H&M będzie bliżej (to jej ulubiony sklep)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
- Kontakt:
Mój też choć mnie trochę rozczarował, niestety wyboru nie mają takiego jak w Krakowie, ale byłem ich pierwszym klientemad2222 pisze: Ale trzeba się cieszyć, a najbardziej w moim domu cieszy się córa, bo H&M będzie bliżej (to jej ulubiony sklep)
a wracając do samej galerii, to może i szału nie ma, ale lukę pewną w Tarnowie wypełnia. Ruch jest - jakoś się tamta część miasta ożywiła trochę. Nie ma co narzekać. Utrzyma się i GT i GJP.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
CC w GJP? To jakaś plota. Wg mnie bez szans na takie kino. Kina nie płacą za zajmowaną powierzchnię tak jak inni najemcy. Jeżeli deweloper decyduje się na wprowadzenie kina to tylko zakładając, że kino wygeneruje duży dodatkowy ruch, który przełoży się na większe wpływy na stoiskach. Na taki luksus mogą sobie pozwolić tylko najwięksi, tak jak Galeria Kazimierz czy Plaza.Husiek pisze:Popieram przedmówce, większość chciała markowych sklepów to teraz ma wiec proszę nie narzekać ze drogo . Zastanawia mnie fakt kina Cinema City w GJP również większość chce, a później będzie narzekanie ze drogie bilety nie to co w Marzeniu 13-20zl standard co po niektórych Tarnowian.
Kuba, to w takim razie musisz być Ty! ;-) :-DJakub Kwaśny pisze:Mój też choć mnie trochę rozczarował, niestety wyboru nie mają takiego jak w Krakowie, ale byłem ich pierwszym klientemad2222 pisze: Ale trzeba się cieszyć, a najbardziej w moim domu cieszy się córa, bo H&M będzie bliżej (to jej ulubiony sklep)
-
- Rhetor
- Kontakt:
hahahahah :-) niestety nawet nie podobny, ale fajne zdjęcie, rozbawiłem się
ps. miałem się nie przyznawać, że byłem dzień wcześniej
ps. miałem się nie przyznawać, że byłem dzień wcześniej
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Rhetor
Ja poczekam jeszcze tydzień zanim się wybiorę.
A propos promocji. Magiczne słowo które odbiera ludziskom myślenie. Wielka promocja!!! Jedyna okazja!! Towar kosztuje 170 a w promocji 130 zł. Za kilka dni jak się skończy promocja to pojawi się nowa cena towaru. Wiecie jaka?? 130 zł. I na tym ten cały wic polega.
A propos promocji. Magiczne słowo które odbiera ludziskom myślenie. Wielka promocja!!! Jedyna okazja!! Towar kosztuje 170 a w promocji 130 zł. Za kilka dni jak się skończy promocja to pojawi się nowa cena towaru. Wiecie jaka?? 130 zł. I na tym ten cały wic polega.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Galeria... moim zdaniem żenada. Ogólnie pomijając fakt, że sklepy są takie niezbyt fajne, bo i Croppa juz mamy, i house i kilka innych. Cieszę się jedynie z H&M oraz Douglas'a. Najlepsze na rozkłądzie sklepów przy wejściu " Victoria's Secret " trochę mnie to rozbawiło, i do tego gdy zobaczyłam jakieś " Victoria's Fashion " a'la panorama na burku -,-
Do tego jak widzę tych wszystkich ludzi biegnących jak idoci, jakby nie wiem co otworzyli drących się ' CZUJĘ SIĘ JAK W JAPONI ' ' ZOSTANIEMY GALERIANKAMI ' to mnie aż zgina. Ale syf. Cały Tarnów już chodzi w kolczykach z SIX'a. Wchodząc do niego( nie zapominając, o tłumach,i drących się na cały sklep słodkich nastolatek ) połowy kolczyków już nie było dzisiaj widziałam 6 osób w takich samych kolczykach, nie ma co ;d
Do tego jak widzę tych wszystkich ludzi biegnących jak idoci, jakby nie wiem co otworzyli drących się ' CZUJĘ SIĘ JAK W JAPONI ' ' ZOSTANIEMY GALERIANKAMI ' to mnie aż zgina. Ale syf. Cały Tarnów już chodzi w kolczykach z SIX'a. Wchodząc do niego( nie zapominając, o tłumach,i drących się na cały sklep słodkich nastolatek ) połowy kolczyków już nie było dzisiaj widziałam 6 osób w takich samych kolczykach, nie ma co ;d
Ludzie porostu jak wam się nie podoba to nie chodźcie. Niż tu narzekać nie było to był gniew ze niema gdzie iść do sklepu jest to nadal narzekacie sami nie wiecie czego chcecie jak baby w ciąży bez urazy dla przyszłych matek A po czym wnioskujesz ze większa skoro całości nie widziałeś tylko 4 kondygnacje z dziurka w środku, to nie koniecznie większa musi być.