Centrum Handlowe Gemini Park

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Aaaa wow. Coś mi się ubzdurało, że chodzi o drużynę Tarnovii i Sandecji ; D
Przepracowany jestem ; P

Jakub Kwaśny
Rhetor
Kontakt:

Post autor: Jakub Kwaśny »

Keleos pisze:Aaaa wow. Coś mi się ubzdurało, że chodzi o drużynę Tarnovii i Sandecji ; D
Przepracowany jestem ; P
Też w pierwszej chwili pomyślałem o klubie sportowym! ;) chyba jednak dla nas Tarnovia to Klub a nie Galeria! ;) i młodszym - kisiello też niech to się tak kojarzy!;)
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?

sylw3st3r
Archont
Kontakt:

Post autor: sylw3st3r »

galeria Tarnovia i Sandecja to jedno i to samo "szambo" sam słyszałem jak byłem w zarządzie galerii to dzwonił ktoś i odbierał telefon mówiąc "galeria Sandecja" :)

Autor tematu
imiol
Prytan
Kontakt:

Post autor: imiol »

dziwny naród - jak nie było żadniej galeri to był płacz, powstała też płacz że zadaleko....
bliżej było do krakowa?
imi

Awatar użytkownika

kisiello
Prytan

Post autor: kisiello »

no wiesz, jak ktoś chce kupić to te już kilka minut nie robi mu różnicy

ale na spacer to ciężko tam się dostać chyba :p a spacerowi "klienci" też mają jakąś tam rolę

Jacu
Prytan

Post autor: Jacu »

Fabryka Smaku, Martes Sport, Empik, Smyk i sieć Play to najnowsi najemcy, jacy znajdą się w Centrum Handlowym Gemini Park Tarnów. Umowy z nimi zostały już podpisane. Marki te, w większości nieobecne dotąd na tarnowskim rynku, wzbogacą ofertę Gemini Park Tarnów.

Fabryka Smaku to znana i renomowana restauracja. Specjalizuje się w kuchni polskiej. Słynie przede wszystkim z pysznych deserów oraz nietypowych napojów. W Gemini Park Tarnów zajmie 106 metrów kwadratowych powierzchni.

Martes Sport – producent i importer odzieży, obuwia, a także akcesoriów sportowych renomowanych marek – wynajął bez mała tysiąc mkw. powierzchni na swój sklep. Spółka importuje produkty sportowe takich marek, jak m.in.: Arena, Colmar, Hi-Tec, Iguana, Magnum, czy Newland. Specjalność Martes Sport to odzież i sprzęt trekkingowe, pływackie, rowerowe i sportów zimowych. Jak dotąd nie ma w Tarnowie tak dużego sklepu sportowego. Martes Sport wraz z pozostałymi sklepami sportowymi, które obecne będą w Gemini Park Tarnów, stworzy pełną, kompleksową ofertę dla ludzi aktywnie spędzających życie. – Coraz więcej jest osób uprawiających sporty, amatorsko i profesjonalnie, dlatego tak ważne jest, by regionalne centrum handlowe oferowało szeroką gamę produktów związanych z tą dziedziną życia – powiedziała Ewa Ściubidło, Commercial Manager z firmy BOIG Property Consulting, która odpowiada za komercjalizację galerii handlowej Gemini Park Tarnów.

Kolejnym nowym najemcą w Gemini Park Tarnów jest Play. Punkt zajmie 42 metry kwadratowe powierzchni. Na tej przestrzeni oferowane będą usługi operatora, aparaty telefoniczne, liczne gadżety.

W ostatnich dniach grono najemców Gemini Park Tarnów poszerzyło się o dwie nowe marki: Smyk i Empik. Smyk jest najstarszą marką dla dzieci w Polsce, jej początki sięgają lat 50., kiedy to w Warszawie otwarto dom towarowy pod tym brandem. Dziś spółka należy do giełdowej grupy Empik Media&Fashion. Oferuje odzież i zabawki. W kraju i za granicą działają 73 salony Smyka. W Gemini Park Tarnów Smyk wynajął 503,4 mkw. powierzchni. Z kolei Empik to znana i ceniona marka zajmująca się dystrybucją i sprzedażą prasy, książek, płyt, programów i gier komputerowych, sprzętu multimedialnego. Empik ma w Polsce 148 salonów. W Gemini Park Tarnów salon Empiku zajmie 574 mkw. powierzchni.

BOIG Property Consulting podpisując kolejne nowe umowy najmu na bieżąco prowadzi rozmowy i negocjacje z potencjalnymi klientami. – Cieszę się, że w końcowej fazie wynajem obiektu nabrał tak dużego przyspieszenia – podkreśla Ewa Ściubidło. – Mam nadzieję, że wkrótce będziemy mogli poinformować o kolejnym sukcesie w wynajmie powierzchni w tym obiekcie – dodaje.

Warto dodać, że Gemini Holdings – inwestor Gemini Park Bielsko-Biała i Gemini Park Tarnów – przed kilkoma dniami uzyskał potwierdzenie decyzji o warunkach zabudowy dla swojej nowej galerii. Oznacza to, że wkrótce rozpocznie się budowa kolejnego centrum handlowego pod marką Gemini Park, tym razem w Tychach. Tyskie centrum handlowo-rozrywkowe będzie nieco większe od tarnowskiego i zajmie 55 tys. m kw. Według planów centrum ma mieć trzy kondygnacje naziemne i dwupiętrowe parkingi pod ziemią.

/http://www.tarnow.net.pl/index.php?poka ... c&id=10066

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Empik... a będzie większy wybór książek dostępnych od ręki w tematyce RPG, fantasy i IT?

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

LordRuthwen pisze:Empik... a będzie większy wybór książek dostępnych od ręki w tematyce RPG, fantasy i IT?
Przed otwarciem nikt z nas Ci tego nie powie. Może do Warszawy zadzwoń? :) Ale powierzchnię wzięli imponującą. Czyli na pewno więcej ludzi po kątach będzie książki "na miejscu" czytać. :)

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

a ja z uporem maniaka zapytam - Sephora będzie????

trix
Rhetor

Post autor: trix »

Fabryka smaków :D:D.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

Autor tematu
imiol
Prytan
Kontakt:

Post autor: imiol »

Obrazek

Jak widać na zdjęciu to już szkło układają.
imi

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

Ja mam nadzieję że do końca wakacji galeria wreszcie ruszy tak jak to było planowane .
Jak by ktoś miał więcej zdjęć niech wrzuci .

Ravir
Rhetor

Post autor: Ravir »

Lord Ruthwen - gry RPG wypadają z Empiku, niestety. Książki są i dalej będą. Obecnie Podręczniki RPG są najczęściej sprowadzane w imporcie prywatnym via Internet. Dramatycznie mała ilość polskich edycji PRG i długie okresy oczekiwania na polskie edycje powodują, że małe jest zainteresowanie. A większość i tak woli sprowadzić podręcznich piez internet TANIEJ niż kupienie w Polsce. Różnice cenowe mogą dochodzić do 50% na kożyść np. Amazon USA.

karagen
Obywatel

Post autor: karagen »

dafi33, byłam na rozmowie w Douglasie i babka mówila, że otwarcie 28 sierpnia- na dzień dzisiejszy ;)

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

karagen pisze:dafi33, byłam na rozmowie w Douglasie i babka mówila, że otwarcie 28 sierpnia- na dzień dzisiejszy ;)
Impreza jest 28 sierpnia, zakupy od 25 sierpnia.

ODPOWIEDZ