Majster się likwiduje?

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie

wadas
Prytan

Post autor: wadas »

gushman pisze: Hahaha, jaka większość? :D Wydawało mi się, że mignęła mi przed oczami może jedna pozytywna opinia. :) Ty tam pracujesz jak rozumiem. :)
Oczywiście, że nie. Po prostu stwierdzam moje i moich znajomych odczucia. Już kilka razy robiłem rekonesans po tych 3 marketach budowlanych, gdy kładłem panele podłogowe, sufit podwieszany, czy malowałem mieszkanie i za każdym razem najtaniej wychodziło mi w NOMI.

W moim małym rankingu:

najniższe ceny:
1) nomi
2) majster
3) castorama

jakość obsługi i pomocność
1) nomi
2) castorama
(...)
99) majster

Aczkolwiek odnośnie tych cen to może być różnie, ceny paneli mniej więcej wszędzie jednakowe, aczkolwiek już na listwach czy też gniazdkach które przy okazji wymieniałem potrafiło być już do dwóch złotych różnicy. Warto pochodzić i samemu posprawdzać, bo ziarnko do ziarnka i może się okazać, że zaoszczędziło się ze 100-200 zł.

Awatar użytkownika

sajdak
Archont
Kontakt:

Post autor: sajdak »

jakby ktoś chciał w atrakcyjnych cenach zakupić osprzęt elektryczny (np gniazdka, wyłączniki, oświetlenie, czy nawet silnik elektryczny) pisać proszę na PW (oczywiście nie 1 szt) - mogę pomóc;)

mefisto101
Prytan

Post autor: mefisto101 »

My tu gadu gadu o Majstrze a cichaczem Mrówka się tez rozbudowywuje. Od strony Mościckiego i Furmańskiej buduję wielką halę

ODPOWIEDZ