Wałowa 25
Nie przesadzajcie, betonowe kloce da się jeszcze fajnie zrewitalizować - obić szkłem na przykład.
A tak przy okazji - Jaruzelowi należy się paręset lat odsiadki, ale nie za stan wojenny, tylko za to, że do tego stopnia zrył ludziom poczucie estetyki, że betonowy kloc to był szczyt artyzmu.
A tak przy okazji - Jaruzelowi należy się paręset lat odsiadki, ale nie za stan wojenny, tylko za to, że do tego stopnia zrył ludziom poczucie estetyki, że betonowy kloc to był szczyt artyzmu.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
Autor tematu - Archont
ja bym jeszcze połowe Episkopatu i innych duchowych estetów zamknął za Kato Architekturę polskich kościołów, to jest jakiś koszmar, który trwa od lat 80-tychad2222 pisze:A tak przy okazji - Jaruzelowi należy się paręset lat odsiadki, ale nie za stan wojenny, tylko za to, że do tego stopnia zrył ludziom poczucie estetyki, że betonowy kloc to był szczyt artyzmu.
-
Autor tematu - Archont
Baxon, nie będę po raz kolejny na tym forum tłumaczył nazw dzielnic w Tarnowie, sprawdź sam jak one się nazywają. Mylisz się i to mocno właśnie Warszawa ma dzielnicę o nazwie Śródmieście. Proszę nie poprawiaj mnie więcej w temacie nazewnictwa mojej ukochanej dzielnicy.
Tu się mylisz, Baszta to rekonstrukcja z lat 60-tych. Kamienica jest starsza. Co nie zmienia faktu, że ta rekonstrukcja powinna być uwidoczniona a kamienica wyburzona. Zyskujemy widok na basztę plus plac przed nią na którym widzę np kafejkę, kilka parasolek, przyjemne miejsce na spędzenie wolnego czasu w starym zakątku miasta.ad2222 pisze:Cubaza, 1. kamienica jest o wiele młodsza od baszty, 2. kamienica jest w złym stanie technicznym, tak czy tak - do rozbiórki.
-
- Rhetor
A ja tam widzę to, jak to faktycznie będzie wyglądać - kawałek trawy zasrany przez psy.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
starówka, bo z całym szacunkiem dla chęci - tak to właśnie będzie wyglądać w naszym tarnowskim wydaniu. Jakby tam miała coś zrobić osoba prywatna to by wyglądało lepiej.
Wysłane z mojej budki telefonicznej