Remont dworca PKP
-
- Rhetor
Jeździ, czasem go mijam jadąc z dzieckiem do żłobka
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Codziennie? Zdawcze na szczucince wg rozkładu mają wyjeżdżać w (1), (3) i (5), po przyjeździe z Krakowa poc. osobowego nr 33101, czyli około godziny 8. Zdawczy w (1) często jedzie do Żabna i to niekoniecznie po złom, czasem jadą z węglem i z drzewem...
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl
Wygląda na to, że tak.
Mało tego, opłaty dotyczą osób niepełnosprawnych oraz tych którzy posiadają zezwolenia.
Najlepszy jest 10 punkt regulaminu:
"Korzystanie z parkingu odbywa się wyłącznie na własne ryzyko".
Nie ukrywam, że cała ta sytuacja mocno podniosła mi ciśnienie. Każdy ma 5 minut na podjęcie decyzji o parkowaniu lub uiszczenie opłaty. A co z taryfami?
Mało tego, opłaty dotyczą osób niepełnosprawnych oraz tych którzy posiadają zezwolenia.
Najlepszy jest 10 punkt regulaminu:
"Korzystanie z parkingu odbywa się wyłącznie na własne ryzyko".
Nie ukrywam, że cała ta sytuacja mocno podniosła mi ciśnienie. Każdy ma 5 minut na podjęcie decyzji o parkowaniu lub uiszczenie opłaty. A co z taryfami?
-
- Rhetor
- Kontakt:
Tam przy Dworcowej, gdzie dotychczas są taksówki... ma być z tego co wiem miejsce dla autobusów.
Przy samym Dworcu swoje miejsce na TAXI ma właśnie korporacja "dziewiętnastek" 19191 (19669) ...
Przy samym Dworcu swoje miejsce na TAXI ma właśnie korporacja "dziewiętnastek" 19191 (19669) ...
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?