Galeria Tarnovia

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

od znajomego, który był na otwarciu z VIP-ami wiem, że ceny w GT są krakowskie.... Ale tego się należało spodziewać.

[ Dodano: 24-11-2009, 11:05 ]
Goscinny pisze:Nie ma jeszcze fotek z tego nibyotwarcia dla VIPów? Ciekaw jestem kto jest u nas traktowany jako VIP :)
np. władze miasta, powiatu...

Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

Ta Bonarka rzeczywiście fajna. Przerażają pustki w naszej ale rozumiem, że koszty.

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

No szykują się faktycznie ciekawe promocje na dzisiaj. Wiele sklepów ma obniżki tylko na pierwszy dzień działania. W Euro RTV AGD chyba można liczyć na najciekawsze oferty.

A poza tym to kilka fotek z drugiej części imprezy:

Obrazek

Galeria Tarnovia - pierwsze otwarcie
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Dorcia, zgodnie z zasadą, że VIP oznacza Very Imbecil Person - ja nie chciałbym się tam znaleźć :P

Ravir
Rhetor

Post autor: Ravir »

Doprawdy? Dziwne - mam gazetkę z EuroRTV z promocjami dla Galerii i ku mojemu zaskoczeniu w normalnym sklepie mam identyczne ceny :-) BA - można też trochę utargować. Ceny mają takie jak wszyscy - kilka drobiazgów w promocji i tyle.
Dziwna ta promocja. Zresztą w Euro w Carrefourze kupiłem pralkę niedawno i to o 100 zł taniej niż w gazetce Euro w Galerii - BEZ promocji. :mrgreen:
Bomi drogie jak siedem nieszczęść - w Almie mają podobne ceny a w moich osiedlowych sklepikach jest taniej niż w gazetce BOMI.
Jednym słowem LIPA - jak ktoś się napali i da się ogłupić to go skroją.
Podobnie Komputronik - drogi - jako informatyk jestem na bierząco z cenami. Słowem klasyczna reklamowa lipa.

Martwi mnie to, że po pracy będę jechał autobusem 9 z przystanku Krakowska/Warsztatowa do domu w Mościcach - i że będzie Mega Sajgon - co spowoduje że zamiast 10 minut będzie godzina w plecy. :evil:

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Promocje zawsze były i będą powodem do zdzierania z ludzi kasy, jeszcze jak kerfur to była Hypernova ojciec poszedł we wtorek i kupił chleb za 1,60, w środę ten sam chleb "w promocji" kosztował 1,80 i był przeceniony z 2,30... bez komentarza.

Mieszkając na 25-lecia stwierdzam, że jest to chyba osiedle uznane za ludzi odpowiadających za marketing za slumsy, pewnie z uwagi na przeważającą liczbę osób starszych. Ulotki dostaję tylko z Kauflandu i od czasu do czasu z Kerfura. O ulotkach z innych sklepów mogę zapomnieć. Natomiast co do ulotki euro z galerii, jest tam jedna rzecz która mi się podoba i chyba sobie kupię - radio Alan do samochodu, wymienię może w końcu mojego złoma na coś normalniejszego :)

Jakub Kwaśny
Rhetor
Kontakt:

Post autor: Jakub Kwaśny »

A nie ma napisane, że promocja do wyczerpania zapasów? :) tych zapasów tak w sumie w tym RTV EURO AGD dużo nie ma i chyba wielu szczęśliwców z tego otwarcia nie będzie :P

a promocje to ja mam codziennie : na allegro :)
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Post autor: Beaver »

Po 10 juz czyli : ruszyli, z lewej jakby szybciej młodzież ale emeryci i renciści nie dają za wygrana :D
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

LordRuthwen pisze:Dorcia, zgodnie z zasadą, że VIP oznacza Very Imbecil Person - ja nie chciałbym się tam znaleźć :P
dobre :) dobre :)

Roberto
Archont

Post autor: Roberto »

Jakub Kwaśny pisze: a promocje to ja mam codziennie : na allegro :)
http://allegro.pl/item815447240_dysk_sa ... ataii.html :lol: :lol:

Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

Beaver pisze:Po 10 juz czyli : ruszyli, z lewej jakby szybciej młodzież ale emeryci i renciści nie dają za wygrana :D
Wieć tańczy i śpiewa :lol:

Ciekawe ile po dzisiejszym otwarciu tej "galeryji" w Tarnowie będzie zgubionych dzieciaków, skradzionych portfeli, zarysowanych aut, poturbowanych staruszek, niechcianych ciąż itd... ;)

No i zastanawia debiut tarnowskich "galerianek" ;) Oby tylko nie doszło do konfliktu z tarnowskimi "blacharami" - konflikt interesów całkiem mozliwy ;)

[ Dodano: 25-11-2009, 10:30 ]
Roberto pisze:
Jakub Kwaśny pisze: a promocje to ja mam codziennie : na allegro :)
http://allegro.pl/item815447240_dysk_sa ... ataii.html :lol: :lol:
No to ktoś się machnął o jedno zero pewnie...

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Hehehe, kurier 2 razy droższy od dysku. Świat na głowie stanął. :)

PS Open the door! Open the door! :D Powaga, nie mogę się pozbyć tego tekstu z głowy. :D

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Post autor: Beaver »

Hahaha ja tez :D

A tak pozatym to widze nie ma paru osob obecnych na forum wiec pewnie na otwarciu siedza :D
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau

Autor tematu
Husiek
Hekatontarchos

Post autor: Husiek »

A ja właśnie wróciłem :) ludzi w kite najwięcej to bachorów szkolnych ... a co do samej galerii hmm apteka nie gotowa, i za pusto kilka ławek, kwiatków i pustka niestety wyglądem nie poraża a szkoda.

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Ku mojemu zaskoczeniu tarnowianie bardzo ładnie parkują na ciasnym parkingu podziemnym. poza jednym wyjątkiem:

Obrazek

:D

A frekwencja w szkołach dzisiaj chyba niska. :) Ok. 1/4 ludzi miała plecaki na plecach. :)

ODPOWIEDZ