Galeria Tarnovia
W Tarnovii, przed nią (na wjeździe z Krakowskiej) i za nią (przy rampie rozładunkowej) zadyma. Ludziów jak mrówków i wszyscy pędzą żeby zdążyć. W samej galerii sprzątanie oraz ostatnie poprawki i instalacje dobiegają końca.
Galeria Tarnovia, 5 godzin przed Galą VIPów - 24 zdjęcia
Galeria Tarnovia, 5 godzin przed Galą VIPów - 24 zdjęcia
-
- Rhetor
Mam pytanie do p. Bereniki: czy ta scena (ew. jej namiastka) będzie tam cały czas? Czy są w planach takie rozrywki jak w Galerii Krakowskiej (koncerty, występy dla dzieci, kiedyś trafiliśmy też na naukę gry na bębenkach)?
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
P. Berenika zapewne ugrzęzła w tym kotle, który tam się teraz dzieje a za parę godzin godzina 0. Ale z tego co ja wiem: scena jest oczywiście tymczasowa, tym razem tylko na potrzeby otwarcia. Zupełnie blokuje jedno z przejść, więc po otwarciu znika. Skoro jednak się tam mieści, to jestem przekonany, że jeszcze kiedyś wróci.
Poza tym z pewnością jak każda galeria planują jakieś działania promocyjne, eventy i animacje dla dzieci. Ale to już pytanie faktycznie wprost do zarządcy galerii.
Poza tym z pewnością jak każda galeria planują jakieś działania promocyjne, eventy i animacje dla dzieci. Ale to już pytanie faktycznie wprost do zarządcy galerii.
-
- Rhetor