Remonty ulic w Tarnowie
Ja czasami mam wrażenie, że osły które się tym zajmują to albo mieszkają w innym mieście, albo nie wychodzą zza biurka, nawet do domu. Przecież nie trzeba jakiegoś wielkiego wyczynu, żeby jadąc z domu do pracy zauważyć co najmniej kilka miejsc, gdzie niezbędne jest natychmiastowe działanie. Może taki system mają, że nie łatają niezgłoszonych dziur?
Tuchowska to jest jeden z największych bubli jakie oddano w ostatnich latach. Ja wiem, że najpierw zrobiono asfalt a póżniej ją rozkopali żeby robić lub poprawiać kanalizacje (lekki absurd) ale jak stosunkowo nowa droga może się w takim tempie rozsypywać!!!
Już pomine fakt, że jest to droga o największej ilości studzienek (mniej lub bardziej zapadniętych) i z tego powodu jedzie się tam slalomem a teraz nie ma juz gdzie uciekac bo albo trafiasz na studzienkę albo dziurę...
Już pomine fakt, że jest to droga o największej ilości studzienek (mniej lub bardziej zapadniętych) i z tego powodu jedzie się tam slalomem a teraz nie ma juz gdzie uciekac bo albo trafiasz na studzienkę albo dziurę...
Jeżdżę tamtędy codziennie i pisze co widzę. Nowe dziury które się pojawiły łatają więc nie m jeszcze tragedii. Dróg nie mamy idealnych ale nie ma co ciągle narzekać.lll pisze:Spróbuj przejechać prawym pasem od wiaduktu do galerii i z powrotem
Pamiętasz też może taką dziurę koło fotoradaru którą wykopali, a później miesiąc nie łatali?
A taka dziura za światłami na Przemysłowej w kierunku wiaduktu, która istniała ze 2 miesiące?
Tu się kłaniają zaniedbania przy letnim utrzymaniu dróg przez ostatnie lata... To co tanie zawsze jest drogie.
Przekona się o tym budżet na 2013 rok...
Niestety prawda jest smutna, ostatnio dobrze łatano drogi za dyrektora Pyzdka w TZDMie, potem ekipa JE RŚ zrobiła swoje i widzimy co się dzieje... Jeszcze 3-4 lata nigdy bym nie powiedział, że np. krakowskie drogi są lepiej utrzymywane niż tarnowskie... Teraz to mówię bez skrupułów...
Przekona się o tym budżet na 2013 rok...
Niestety prawda jest smutna, ostatnio dobrze łatano drogi za dyrektora Pyzdka w TZDMie, potem ekipa JE RŚ zrobiła swoje i widzimy co się dzieje... Jeszcze 3-4 lata nigdy bym nie powiedział, że np. krakowskie drogi są lepiej utrzymywane niż tarnowskie... Teraz to mówię bez skrupułów...
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl
Nie robią tego jednak na każdej ulicy, łatanie masą na gorąco z wycinaniem było tylko na kilku najważniejszych ciągach... Na ważnych ciągach już niekoniecznie, albo im się masa skończyła jak na Kwiatkowskiego i nie dojechali nawet do zajezdni w Mościcach .
A gumiak jest w akcji, najczęściej z wielkiej wyrwy na chwilę robi się płytka dziura a potem znów jest to samo...
Najpiękniej wygląda ulica Narutowicza kwintesencja jakości
A gumiak jest w akcji, najczęściej z wielkiej wyrwy na chwilę robi się płytka dziura a potem znów jest to samo...
Najpiękniej wygląda ulica Narutowicza kwintesencja jakości
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl