Trishelle pisze:Nie wiem po co wywołujesz mnie do tablicy. Z tego co wiem, nie jestem niczyją rzeczniczką. Nie podoba mi się jednak podejście do sprawy w taki sposób, że jak nic nie robią, to jest źle, a jak już zaczynają, to jeszcze gorzej. Jest napisane, że wolnych miejsc pracy jest 50
rzeczniczką? faktycznie ciekawe skojarzenie, czyżby ...? A tak przy okazji "przyjmiemy około 30 osób na umowy zlecenie" - mówi Cezary Hermanowski, prezes firmy Data Contact
http://www.radiokrakow.pl/wiadomosci/ta ... er/od-was/ Czyli jednak max 30 a nie 50
I to także nie jest pewne, jak słusznie zauważył
@MST wónraT. A termin wrześniowy po prostu mnie zaskakuje. No i dlaczego Ciebie wywołują? To proste. Bo m.in. całkiem niedawno pisałaś tak:
Trishelle pisze:
SECURE PRO i SFINNOVA poszukiwać będą absolwentów studiów informatycznych i prawniczych. Zatrudnią około 60 osób na umowy o pracę
Data Contact - 250 pracowników
Lekką ręką wymieniłam 385 miejsc pracy. W tym przynajmniej 135 wysokopłatnych.
"Lekką ręką". Ładne. Najlepsze jednak jest to o wysokopłatnych. Naprawdę to już bardzo ładne jest. Prawie jak wypowiedzi byłej pani rzecznik właśnie. Bo widzisz, my się tu martwimy po prostu o sposób wydawania publicznych pieniążków na takie i inne działania. Gdyż jak mają robić tak, że kosztem milionów ma powstać może ze 30 miejsc na śmieciowe zlecenia, i może we wrześniu, to coś tu jest nie halo! Po prostu. I może ktoś powinien się temu przyjrzeć?
Sama już nie wiem co o tym myśleć