Zależy od stopnia ubicia łopatą lub gumiakiemkaragen pisze:Ile takie łatanie wytrzyma?
Remonty ulic w Tarnowie
-
- Rhetor
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Obywatel
Plany Tarnowskiego Zarządu Dróg Miejskich na rok bieżący przewidują remont ul. Krakowskiej od skrzyżowania z ul. Czerwoną do ul. Przemysłowej z pominięciem odcinka już wyremontowanego. Plany przewidywały remont do ul. Dworcowej, ale ze względu na zaplanowany przez PKP remont wiaduktu kolejowego, modernizacja odcinka od ul. Przemysłowej do ul. Dworcowej będzie miała miejsce dopiero po zakończeniu tych prac.
Rzecznik UMT
Dorota Kunc-Pławecka
Dorota Kunc-Pławecka
Pani Rzecznik,
ten remont to też będzie fuszerka na koszt podatników? Bo jeśli to będzie sama nakładka asfaltowa to ja podziękuję za taką fuszerkę bez wymiany podbudowy. Jakością tych remontów kapitalnych oraz egzekucją gwarancji i nadzorem nad inwestycjami to już powinny zainteresować się służby nadrzędne jak np. NIK
ten remont to też będzie fuszerka na koszt podatników? Bo jeśli to będzie sama nakładka asfaltowa to ja podziękuję za taką fuszerkę bez wymiany podbudowy. Jakością tych remontów kapitalnych oraz egzekucją gwarancji i nadzorem nad inwestycjami to już powinny zainteresować się służby nadrzędne jak np. NIK
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Ja będąc w Rzeszowie miesiąc temu widziałem przenośną wytwórnię mas bitumicznych stojącą na osiedlu i obok ekipa właśnie skuwała starą nawierzchnię - czyli się jednak da...