lysolek pisze:arcy ważne
Centrum Handlowe Gemini Park
Miasto doczeka się wieloekranowego kina za sprawą nowej inwestycji spółki Gemini Holdings. Multipleks ulokowany zostanie w rozbudowanej części największego centrum handlowego w regionie.
Multipleks na 8 sal:
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/5 ... ,id,t.html
Multipleks na 8 sal:
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/5 ... ,id,t.html
-
- Rhetor
hmm...
Gościnny w tym momencie to mi się wydaje, że to wszystko nie ma sensu .
Może jako naród lubimy dziadostwo bo tacy na prawdę jesteśmy.
Żremy co mam pod nos podstawią - warunek konieczny
musi ładnie opakowane z napisem MULTIDOBREiKOLOROWE.
Może Pan Sonik również poznał tą smutną prawdę i stwierdził,
że skoro nic się nie da z tym zrobić to przynajmniej czemu nie zarobić?
Jezus był jeden drugi nie przyjdzie...
Ps
stawiam na tymczasowego bana, więc pewnie się jeszcze kiedyś wpiszę
pozdrawiam Dominik
Gościnny w tym momencie to mi się wydaje, że to wszystko nie ma sensu .
Może jako naród lubimy dziadostwo bo tacy na prawdę jesteśmy.
Żremy co mam pod nos podstawią - warunek konieczny
musi ładnie opakowane z napisem MULTIDOBREiKOLOROWE.
Może Pan Sonik również poznał tą smutną prawdę i stwierdził,
że skoro nic się nie da z tym zrobić to przynajmniej czemu nie zarobić?
Jezus był jeden drugi nie przyjdzie...
Ps
stawiam na tymczasowego bana, więc pewnie się jeszcze kiedyś wpiszę
pozdrawiam Dominik
Ostatnio zmieniony 16-05-2012, 08:22 przez Dominik_PCH, łącznie zmieniany 1 raz.
Wydaje mi się że właściciele Gemini wiedzą co robią i moim zdaniem otwarcie nowej części Gemini zbiegnie się w czasie z końcem umów sklepów H&M, Carry, New Yorker itp. w galerii Tarnovia i sklepy te przeniosą się do Gemini, a w Tarnovii zrobi się taki drugi Zenit. Nadto powierzchnia najmu większa jak w Galerii Krakowskiej stawia pod wielkim znakiem zapytania sens budowy kolejnej galerii za szpitalem. Fajnie jakby w Gemini znalazło się po rozbudowie miejsce na Pizze Hut.
A ja mam tylko nadzieję, że ta bryła będzie jakoś wyglądać. Bo jak takie wielkie "krówsko" zostanie rozbudowane jeszcze bardziej to już chyba nic nie zostanie z wolnej przestrzeni. Tyle co boiska koło szkoły. Mam nadzieję, że przy projekcie zadbają o to, żeby zachować estetykę i nie przytłoczyć okolicy za bardzo. Teraz nawet nie jest tak źle Byle zostało sporo zieleni, żeby jakoś 'zamaskować' rozbudowany budynek, zwłaszcza, jeśli będzie sprawiał wrażenie betonowego kloca.
Z drugiej strony, bardzo bym się cieszyła, jakby w końcu wszystko było w jednym miejscu H&M, New Yorker itp. i nowe sklepy sportowo-turystyczne. A z gastronomii mogliby dorzucić jakąś kuchnie orientalną, tylko prawdziwą, a nie udawaną Skończmy w końcu z tymi pizzami!
Z drugiej strony, bardzo bym się cieszyła, jakby w końcu wszystko było w jednym miejscu H&M, New Yorker itp. i nowe sklepy sportowo-turystyczne. A z gastronomii mogliby dorzucić jakąś kuchnie orientalną, tylko prawdziwą, a nie udawaną Skończmy w końcu z tymi pizzami!