Przebicie do Mostowej
-
- Rhetor
Też bym się w światła nie pchał, to niczego nie załatwi a tylko przeniesie korek deczko dalej.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
ciekawe czy nawierzchnia u zbiegu Mostowej i Gumniskiej zostanie naprawiona przed uruchomieniem tego przebicia czy w ogóle nie zostanie to zrobione...nie polecam wjezdzac tam z Gumniskiej z predkoscia wieksza niz 2km/h bo mozna kola pourywać (swoją drogą , zastanawiam sie co stalo na przeszkodzie zeby "doasfaltowac" te 1,5m do Gumniskiej )
Właśnie dowiedziałem się, że oficjalne otwarcie mostu będzie........ w maju!
Tak, tak - w maju, bo coś tam się musi uprawomocnić - informator nie znał szczegółów
Technicznie jest już gotowy - coś z papierami.
Ciekaw jestem, czy stwierdzenie "oficjalnie otwarty" nie oznacza, że nieoficjalnie go otworzą niedługo i będziemy jeździć po nieoficjalnym, a może nawet nielegalnym moście
Tak, tak - w maju, bo coś tam się musi uprawomocnić - informator nie znał szczegółów
Ciekaw jestem, czy stwierdzenie "oficjalnie otwarty" nie oznacza, że nieoficjalnie go otworzą niedługo i będziemy jeździć po nieoficjalnym, a może nawet nielegalnym moście
-
- Rhetor
- Kontakt:
Miejski Inżynier Ruchu najprawdopodobniej w piątek dopuści do ruchu "nowe przebicie". Oficjalne otwarcie (z wstęgą:P) odbędzie się wtedy gdy będą sprzyjające warunki atmosferyczne, i teren przylegający zagospodarowany.Goscinny pisze:Właśnie dowiedziałem się, że oficjalne otwarcie mostu będzie........ w maju!
Dlaczego nie dzisiaj? A no dlatego, że jak powiedział mi Miejski Inżynier Ruchu, nie chciał uruchamiać sygnalizacji, nowego skrzyżowania z początkiem tygodnia, by nie robić zamieszania.
Ponoć to z uprawomocnieniem się jakiegoś dokumentu, to tylko plotka.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
O matko, nasze Najwyższe Kierownictwo to wciąż średniowiecze. A od czego jest Photoshop?! Wystarczyłoby akredytować 1-2 namaszczonych fotografików, przed publikacją zdjęć gruntownie je przerobić, np. w tle jakaś Wieża Eiffla i wszyscy są zadowoleni. Bo z tego co piszesz tylko o zdjęcia z przecięcia się rozbija.Jakub Kwaśny pisze:Oficjalne otwarcie (z wstęgą:P) odbędzie się wtedy gdy będą sprzyjające warunki atmosferyczne, i teren przylegający zagospodarowany.