Rondo turbinowe ul. Mościckiego - Czysta
A to dziwne - bo już w zeszłą sobotę WSZYSTKIE chodniki były ułozone. W Poniedzaiek NIC się nie działo. Absolutnie NIC - żadnych robotników, żadnych maszyn. Cisza i spokój - tylko kilku rowerzystów jechało sobie po drodze. A palety stały. I PO CO? Dziś jak jechałem palety zstąpiły barierki ze znakiem zakaz ruchu - specjalnie pojechałem tam rowerem - byłem w okolicy godziny 13 - też PUSTO. Żadnych robotników, maszyn.
Normalnie ci robotnicy są wyposażeni w technologię stealth zupełnie ich nie widać. Lub może tak zapier... że ludzkie oko ich nie rejstruje.
Normalnie ci robotnicy są wyposażeni w technologię stealth zupełnie ich nie widać. Lub może tak zapier... że ludzkie oko ich nie rejstruje.
9000 ml A Rh-
-
- Rhetor
ja pier.... tu też
MST jesteś taki idealny że po nim jedziesz w każdym temacie ??
a jak już to robisz to może jakieś argumenty na obalenie jego słów a nie " bo nie "
kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień
MST jesteś taki idealny że po nim jedziesz w każdym temacie ??
a jak już to robisz to może jakieś argumenty na obalenie jego słów a nie " bo nie "
kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień
Ostatnio zmieniony 03-11-2012, 11:14 przez Phoenix, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) Szukam stylu zmieszany z tłumem, robiąc to co wydaje mi się że robić umiem (...)
o przepraszam panie idealny
hipokryci, żyjecie tak nieskazitelnie że to daje wam prawo poprawiać innych ?
i to założenie, zrobiłem błąd ortograficzny wiec bronie ravira, powiedz że to że napisałem pier.... to znaczy że jestem sługa szatana ??
jeeeeee walka na poduszki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hipokryci, żyjecie tak nieskazitelnie że to daje wam prawo poprawiać innych ?
i to założenie, zrobiłem błąd ortograficzny wiec bronie ravira, powiedz że to że napisałem pier.... to znaczy że jestem sługa szatana ??
jeeeeee walka na poduszki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(...) Szukam stylu zmieszany z tłumem, robiąc to co wydaje mi się że robić umiem (...)
Rondo otwarli, ale jak patrzę, jak buraki jeżdżą, to mnie szlak trafia. Tam są jak byk wymalowane linie prowadzące, a niektórzy "kierowcy" sobie z nich kpią. Wjeżdżałem na przykład wczoraj prawym pasem od strony Centrum, tamten lewym. Przejechaliśmy ładnie rondo, po czym ten zjechał mi do małej. Dobrze, że przewidziałem coś takiego - po poprzednich obserwacjach tegoż ronda - bo by był bum.
-
- Prytan
Do małej, takie żużlowe (i ogólnie sportów "wyścigowych") określenie wplotłem
No właśnie, to jest ciekawe. Z jednej strony zmiana pasa jest dozwolona, ale z drugiej całkowicie nie logiczna.
A zajechał mi już przy zjeżdżaniu, zamiast na lewy pas, przejechał przez ciągłą i zjechał na mój prawy. Ale nawet gdyby była tam przerywana, to też nie mógł by tak zrobić, bo wymusił na mnie pierwszeństwo...
No właśnie, to jest ciekawe. Z jednej strony zmiana pasa jest dozwolona, ale z drugiej całkowicie nie logiczna.
A zajechał mi już przy zjeżdżaniu, zamiast na lewy pas, przejechał przez ciągłą i zjechał na mój prawy. Ale nawet gdyby była tam przerywana, to też nie mógł by tak zrobić, bo wymusił na mnie pierwszeństwo...
-
- Prytan