Witam,
Pilnie potrzebuję dokopać się do WPI i nie mogę go za bardzo znaleźć. Potrzebuję zawrzeć pewne informacje z niego zaczerpnięte w pracy licencjackiej, a nie mam możliwości podjechania do Tarnowa. Przekopałam internet, ale może jakoś nieudolnie bo nic nie znalazłam oprócz prezentacji prezydenta Ścigały na jego temat...
Posiada ktoś może wersję elektroniczną WPI dla Tarnowa?
Wieloletni plan inwestycyjny
Wejdź na wyszukiwarkę UMT: Wyszukiwanie dokumentów
W okienku "słowa w tytule" wpisz frazę "wieloletn* plan*" i dostaniesz listę wszystkich uchwał w tej sprawie wraz z załącznikami. Gwiazki we frazie zastępują dowolną końcówkę słów.
Na dzień dzisiejszy WPI został uchylony, bo obowiązującym dokumentem jest tzw. Wieloletnia Prognoza Finansowa. W tej samej wyszukiwarce wpisz frazę: "wielolet* prognoz*" i gotowe.
W okienku "słowa w tytule" wpisz frazę "wieloletn* plan*" i dostaniesz listę wszystkich uchwał w tej sprawie wraz z załącznikami. Gwiazki we frazie zastępują dowolną końcówkę słów.
Na dzień dzisiejszy WPI został uchylony, bo obowiązującym dokumentem jest tzw. Wieloletnia Prognoza Finansowa. W tej samej wyszukiwarce wpisz frazę: "wielolet* prognoz*" i gotowe.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Re: Wieloletni plan inwestycyjny
Wieloletni Plan Inwestycyjny już nie istnieje - w związku ze zmianą ustawy o finansach publicznych, dawne WPI w rozszerzonej formie zastąpiła Wieloletnia Prognoza Finansowa - dostępna na BIP, ale były liczne zmiany, nie wiem czy jest wersja jednolita, choć wszystkie zmiany są dostępne, niemniej jednak ciężko do pracy licencjackiej pracować bez tekstu jednolitego.Vin pisze:Witam,
Pilnie potrzebuję dokopać się do WPI i nie mogę go za bardzo znaleźć. Potrzebuję zawrzeć pewne informacje z niego zaczerpnięte w pracy licencjackiej, a nie mam możliwości podjechania do Tarnowa. Przekopałam internet, ale może jakoś nieudolnie bo nic nie znalazłam oprócz prezentacji prezydenta Ścigały na jego temat...
Posiada ktoś może wersję elektroniczną WPI dla Tarnowa?
W razie W polecam jeszcze raport o stanie miasta za 2011 r.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?