Centrum Handlowe Gemini Park
Po 1: Zmiana wejscia warunkowana jest tym co mówil Lord. Aleja promocyjna była z drugiej strony i ogólnie duzo ludzi nie wiedzialo nawet ze sa jakies promocje itd.Baxon pisze:Ale wy romantyczni jesteście
Mnie ostatnio wkurzyły zmiany wejścia do Tesco, a ściślej umiejscowienie szafek depozytowych. Kupiłem w Castoramie lakier i pędzle i chciałem w Tesco zrobić drobne zakupy. Produkty z Casto miałem luzem więc mnie ochroniarz nie wpuści do Tesco, chcę zostawić zatem wszystko w szafce, ale takowe są po drogiej stronie (obok MM), w miejscu gdzie kiedyś było wejście - efekt, zakupy zrobiłem w sklepie na osiedlu. Czy ktoś w Tesco na głowę upadł z takim rozmieszczeniem? Czy po prostu nie pomyśleli o bezsensowności takiego rozwiązania...
po2. o Szafki to prosze uderzac do zarządcy galerii który nie zgodził się na to aby szafki były z drugiej strony.
po 3. Jak masz paragon albo worek (reklamówke) który można zakleić tak ze nie da sie nic do niego wrzucić to nie ma żadnego problemu.
Co do akcji promocyjnej: ok. Ale czemu Francja... nie lubie tego kraju
Faktem jest ze jak włączyli muzyke na scenie to cala galeria sie bawiła
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Prytan