"Galeria Tarnowska"
-
Autor tematu - Thesmothetai
- Kontakt:
"Galeria Tarnowska"
Proponuję , zanim będzie za późno, już powiekszyć pas do skrętu w lewo i wjazdu na teren galerii. Nie wiem po co buduje się tak duże wysepki, a tak krótkie lewoskręty. Daje sobie rękę uciąć , że jeden z dwóch pasów ruchu na ul.Krakowskiej w kierunku centrum Tarnowa - będzie blokowany własnie przez auta które będa chciały jechac sobie na zakupy. Obecny pas zmieści kilka aut, kolejne będą już musiały stać i blokować Krakowską i czekac na zielone światło. Wysepka która jest może być o wiele mniejsza.
Powiem tak, takie rozwiązanie komunikacyjne z wysepkami i trzema sygnalizacjami świetlnymi na odcinku 350m to może być tylko w Tarnowie.
Widać że ten co to projektował, uważa miasto Tarnów za zwykły grajdołek i tego należy się trzymać.
A długość świecenia świateł zielonych na ul. Krakowskiej, gdzie ruch przez cały dzień jest bardzo duży, uwłacza wszelkim zdroworozsądkowym normom.
GRATULACJE /tylko nie wiem dla kogo /
Widać że ten co to projektował, uważa miasto Tarnów za zwykły grajdołek i tego należy się trzymać.
A długość świecenia świateł zielonych na ul. Krakowskiej, gdzie ruch przez cały dzień jest bardzo duży, uwłacza wszelkim zdroworozsądkowym normom.
GRATULACJE /tylko nie wiem dla kogo /