Centrum Handlowe Gemini Park

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

O rany, Guzio. Gadasz jak Sonik. :) I już nie GJP a GP. :)
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

Awatar użytkownika

rzuf
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: rzuf »

Przydałby się jeszcze jeden wpłatomat Mbanku w GP. Jeden to za mało jak na tak duże miasto.

Husiek
Hekatontarchos

Post autor: Husiek »

Dokładnie ten wpłatomat by pasował w dodatku jednego ktoś może czasem popsuć ;-) jak mi się to zdarzyło, i biedni byliście bez wplatomatu ... :D

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Hahaha i kolejną fajną plotkę słyszałem :D
Otóż głosi ona, że 25 sierpnia ma być otwarte tylko TESCO :P Reszta ma być otwarta w październiku ;)
źródło: koleżanka koleżanki koleżanki koleżanki z pracy siostry ;)

Autor tematu
imiol
Prytan
Kontakt:

Post autor: imiol »

na szczęście to tylko plotka
imi

farciarzgilmore
Archont

Post autor: farciarzgilmore »

Na 100% plotka gdyż u mnie w bloku już roznosi ulotki Media z promocją "bez VAT". Oczywiście promocja dotyczy bodajże pierwszych 3 dni z wyraźnie zaznaczonym pierwszym dniem 25 sierpnia.
Pzdr

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Cubaza pisze:Hahaha i kolejną fajną plotkę słyszałem :D
Otóż głosi ona, że 25 sierpnia ma być otwarte tylko TESCO :P Reszta ma być otwarta w październiku ;)
źródło: koleżanka koleżanki koleżanki koleżanki z pracy siostry ;)
Zawsze ciekawił mnie mechanizm powstawania takich plotek. Bo to nie jest już przekręcenie jakiegoś wyrazu z rozmowy zasłyszanej z oddali. To jest stworzenie zupełnie nowej treści, przekazu. Niesamowite. :)

Awatar użytkownika

gosis
Prytan

Post autor: gosis »

Słuchajcie, a ma ktoś pewne wiadomości, że w tej Galerii nie będzie ani H&M ani New Yorkera? Chyba ta kwestia była już tutaj poruszana, ale nikt nie dał jednoznacznej odpowiedzi, więc może teraz da :P

Jeśli nie będzie tych sklepów w Galerii to wielka szkoda, bo mogłyby przyciągnąć jeszcze więcej ludzi, a tak to co? Większość sklepów się dubluje. W każdym bądź razie GT bardzo wyjdzie na zdrowie brak tych sklepów w GP.

Aha, i proszę mi nie mówić, że po co nam jeszcze jeden jak jest w GT i w każdym sklepie to samo. Asortyment jest różny - porównajcie sobie o ile więcej ciuchów jest w tych samych sklepach w Krk co w Tarnowie. (patrz H&M, Reserved)

Po cichu liczyłam, że skoro będzie większa ta galeria to się pokuszą o większą przestrzeń i poszerzą asortyment... a tak to qpa, dalej trzeba będzie jeździć do Krk.

Ja bym jeszcze wywaliła z tej galerii House Cropp Reserved a zamiast tego dała Stradivarius, Zara, Vero Moda...

Dobra już nie wylewam swoich żali tutaj, może chociaż budowlańcy coś skorzystają z Yska :P

PS.
A tak poza tym mam bliżej do GP a tak to będę musiałaby dymać do GT na drugi koniec miasta (i pewnie o to im chodziło :P)

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

gosis, w Tarnovii jest H&M i co? kiedy bym tam nie był to świeci pustkami.

Awatar użytkownika

gosis
Prytan

A nieprawda, jak ja chodzę, zawsze jest dużo ludzi. A przynajmniej więcej, niż w pozostałych sklepach. A byłoby jeszcze więcej gdyby mieli pełny asortyment. W Tarnowie np. całkiem został pominięty dział dla ciężarnych kobiet oraz puszystych, a z tego co wiem, wiele kobiet na niego liczyło.

W każdym bądź razie nie ma na razie żadnej pewnej informacji czy będzie czy nie będzie w GP?

Może trzeba będzie się na otwarciu przekonać.

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

albo otwórz na jakiejś franczyzie czy cuś

Awatar użytkownika

gosis
Prytan

No właśnie wydaje mi się że na franczyźnie jest w GT... Poza tym każda szanująca się galeria powinna mieć H&M i już :P

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

gosis pisze:każda szanująca się galeria powinna mieć H&M i już
:mrgreen:

dzięki za takie szmaty.

Convi
Obywatel

Post autor: Convi »

gosis pisze:No właśnie wydaje mi się że na franczyźnie jest w GT... Poza tym każda szanująca się galeria powinna mieć H&M i już :P
Hahahahahahaha... przepraszam, ale nie moglem sie powstrzymac :mrgreen:

Awatar użytkownika

gosis
Prytan

Ehhh no cóż, każdy ma swoje fanaberie, ja mam takie i nic na to nie poradzę :P

Dorota1975 zapomniałaś docytować ":P"

ODPOWIEDZ