Focus Park Tarnów
Całe centrum to chyba nie No bo po co ma zasilać całe centrum? Wydaje mi się, że jest on włączony w obwód drzwi, oświetlenia awaryjnego, oświetlenia dróg ewakuacyjnych, w ostateczności lodówek w supermarkecie Nie wydaje mi się, że generator prądotwórczy będzie zasilał całe centrum tak aby ono funkcjonowałoGuzio.zhp pisze: Nie twierdziłem, że stacja paliw. Sprawdziłem ten zbiornik i faktycznie będzie on zasilał generator. Nie będzie to 400/500 litrów, ale 2500 litrów.
Generator prądotwórczy jest jeden i musi zasilić całe centrum handlowe Gemini.
AutoCad też umie eksportować do plików jpg i png Fakt faktem nie każdy ma autocada;) Podziwiam Cię jeśli masz licencjęZamieszczam zdjęcie częściowego rzutu garażu projektu GP. Sorki za jakość, ale nie każdy ma AutoCada.
OK. Koniec robienia offtopicu w tym temacie Trzeba się przenieść Bo się administratorzy na mnie zdenerwują
To teren prywatny spółki FRED a boisko tam stoi bo do tej pory własciciel nie miał nic przeciwko. Co do wizualizacji to faktycznie nie powala. Choć wczesniejsze plany budowy Tesco na wzór piramidopodobnego "Świtu" też szału nie robiły.
Btw. Połacie niezagospodarowanego terenu to jeszcze nie zieleniec.
Btw. Połacie niezagospodarowanego terenu to jeszcze nie zieleniec.