Inwestycje w miescie
Re: Inwestycje w miescie
Wie ktoś jak idzie budowa 3 macdonalda w Tarnowie? Nie miałem okazji i będę miał przejeżdżać w tamtych okolicach w nadchodzącym czasie, ale ciekawi mnie kiedy będzie potencjalne otwarcie.
Stawiają już dach na budynku i powoli zaczynają się zabierać za teren dookoła. Przynajmniej taki stan był na niedzielę.
Czyli jest cień szansy, że przy tegorocznym "powrocie Drwala" w zimie kolejka oczekujących rozłoży się już na trzy, a nie dwa McD.
Pewnie tak, ale niestety ta kanapka czy tam burger znacząco zmienił się w porównaniu z początkiem. Niestety, albo stety lepiej robią to lokalni restauratorzy i to przez cały rok a nie tylko sezonowo
Czyli kto? Pytam z ciekawości, bo właśnie się dowiedziałem, ze coś takiego jest, a sam z "Maca" korzystam jedynie dwa razy w roku i nigdy zimą.
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)
Jeśli chodzi o burgera z panierowanym serem, mieli w Warce, Prosto z Mostu.
Niestety nie pamiętam 3 miejsca, ale mieli tam na pewno z żurawiną do tego.
-
- Rhetor
Czytam i nie wierzę - wy serio porównujecie maca do prawdziwego burgera z wołowiny?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Nie no, nikt tutaj nie porównuje w smaku. Po prostu szukają tutaj możliwości zjedzenia tych samych składowych (kotlet, ser smażony, sałata itp.) a nie klasycznego cheeseburgera itp. :-) Jakości i smaku nie ma co do siebie porównywać
Według Makłowicza burger to bułka z mięsem, więc można porównywać.
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)
-
- Rhetor
A wg statystyki idąc z psem na spacer masz 3 nogi.
Wg statystyki średnia arytmetyczna liczby nóg Twoich i psa wynosi 3. A to nie to samo
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
Statystyka jest taką piękną dziedziną, że jeśli odpowiednio zapytasz to możesz dostać różne dane na ten sam temat
Z psem to jeszcze nic :-) Jak ja jem kapustę, a mój szef mięso to statystycznie jemy gołąbki
Wykonanie niewielkiego drewnianego pomostu w Parku Piaskówka kosztowało 77 tys. zł
https://www.radiokrakow.pl/aktualnosci/ ... piaskowka/
Ostatnio zamawiałem taras drewniany do domku letniskowego. 2,8m na 6,5 m. 18m2. Kosztował 7tyś. Widać bogate miasto mamy.daniels90 pisze: ↑13-10-2024, 00:26Wykonanie niewielkiego drewnianego pomostu w Parku Piaskówka kosztowało 77 tys. zł