Budowa przejścia podziemnego na Mickiewicza
Tak, śmiejecie się ale sytuacja jest moim zdaniem bardzo poważna.
Należy zapytać dlaczego do tej pory NIC się nie dzieje w sprawie łatania dziur na gorąco. Czyżby brak pieniędzy? Przestrzelony budżet miasta? A może bezradność obecnej władzy??
Płacę i pytam. To moje zbójeckie prawo w trosce o mój samochód.
Należy zapytać dlaczego do tej pory NIC się nie dzieje w sprawie łatania dziur na gorąco. Czyżby brak pieniędzy? Przestrzelony budżet miasta? A może bezradność obecnej władzy??
Płacę i pytam. To moje zbójeckie prawo w trosce o mój samochód.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
dafi33, masz poczucie humoru. W takich urzędach nie pracują ludzie z łapanki, ani Ci co chcą coś robić. Co by było gdyby "dziury i drogi" były załatane wszystko glanc....... zostaną bez zajęcie i trzeba kogoś zwolnić. Przecież nie są samobójcami.
Takich dziur jak na Narutowicza, to w lesie pod Marcinką nie ma.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Coś w tym jest, w interesie dowolnego urzędnika zajmującego się dowolnym problemem jest takie działanie aby danego problemu do końca nie rozwiązać. Ale z dziurami na naszych ulicach to lekka przesada już jest. Chyba faktycznie stwierdzili, że skoro już czerwiec mamy to się poczeka do zimy, gdzie i tak dziury by się porobiły.trix pisze:dafi33, masz poczucie humoru. W takich urzędach nie pracują ludzie z łapanki, ani Ci co chcą coś robić. Co by było gdyby "dziury i drogi" były załatane wszystko glanc....... zostaną bez zajęcie i trzeba kogoś zwolnić. Przecież nie są samobójcami.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Jeżeli tak faktycznie będzie, to postuluję o wyklejenie plakatu przy każdej dziurze, że inicjatywa łatania dziur co 2 lata wyszła z tego forum. Bo sam jestem jej autorem. Tyle, że ja to pisałem dla żartu.defekator pisze:Coś w tym jest, w interesie dowolnego urzędnika zajmującego się dowolnym problemem jest takie działanie aby danego problemu do końca nie rozwiązać. Ale z dziurami na naszych ulicach to lekka przesada już jest. Chyba faktycznie stwierdzili, że skoro już czerwiec mamy to się poczeka do zimy, gdzie i tak dziury by się porobiły.trix pisze:dafi33, masz poczucie humoru. W takich urzędach nie pracują ludzie z łapanki, ani Ci co chcą coś robić. Co by było gdyby "dziury i drogi" były załatane wszystko glanc....... zostaną bez zajęcie i trzeba kogoś zwolnić. Przecież nie są samobójcami.
-
- Rhetor
Proponuje umieścić plakaty :" Akcja dziurawy Tarnów. Firmuje to ja -Ryszard Ścigała-prezydent TWOJEGO miasta!" Założe sie , że facet w kampanii prezydenckiej obieca nam POPRAWĘ INFRASTRUKTURY W MIEŚCIE , czyli poprawe jakości dróg. Tyle , że nie oczekuję tego od niego jako kandydata, ale jako Prezydenta Miasta!gushman pisze:Jeżeli tak faktycznie będzie, to postuluję o wyklejenie plakatu przy każdej dziurze, że inicjatywa łatania dziur co 2 lata wyszła z tego forum. Bo sam jestem jej autorem. Tyle, że ja to pisałem dla żartu.defekator pisze:Coś w tym jest, w interesie dowolnego urzędnika zajmującego się dowolnym problemem jest takie działanie aby danego problemu do końca nie rozwiązać. Ale z dziurami na naszych ulicach to lekka przesada już jest. Chyba faktycznie stwierdzili, że skoro już czerwiec mamy to się poczeka do zimy, gdzie i tak dziury by się porobiły.trix pisze:dafi33, masz poczucie humoru. W takich urzędach nie pracują ludzie z łapanki, ani Ci co chcą coś robić. Co by było gdyby "dziury i drogi" były załatane wszystko glanc....... zostaną bez zajęcie i trzeba kogoś zwolnić. Przecież nie są samobójcami.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Może stronkę w necie z obrazkami i nazwą ulic ??:>Mr Greenback pisze:Proponuje umieścić plakaty :" Akcja dziurawy Tarnów. Firmuje to ja -Ryszard Ścigała-prezydent TWOJEGO miasta!" Założe sie ,
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Rhetor