Przebudowa stadionu "Błękitnych"
Re: Przebudowa stadionu "Błękitnych"
Jeśli chodzi o profile polityków, to klawisz "printscreen" musi być naciskany bardzo szybko, bo jak widać hackerzy działają i kasują wypowiedzi
-
- Rhetor
Spórbuje go jeszcze podpytać. Może coś napiszę.
Jak by ktoś rozmawiał z kierownikiem miasta, to prosił bym o zadanie pytania o ile droższe było by wybudowanie bieżni z liczbą 8 torów, 1-tor = ok 125 cm. ~250cm szerzej na całej długości stadionu. Dziwie sie ministerstwu, że dofinansowało ten bubel
Dowiedziałem się, że od września bieżnia będzie płatna dla grup. Pojedyncze osoby mogą biegać za darmo.
Ile to będzie kosztowało? Jeszcze nie wiadomo. Cena ma być uśredniona do cen obowiązujących w Polsce, czyli (jak policzył mój rozmówca) między 60-120 zł/godzinę.
Podobno to sporo.
Ile to będzie kosztowało? Jeszcze nie wiadomo. Cena ma być uśredniona do cen obowiązujących w Polsce, czyli (jak policzył mój rozmówca) między 60-120 zł/godzinę.
Podobno to sporo.
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)
Co to znaczy "dla grup"? A jak grupa przyjdzie osobno?
Zobaczymy co będzie po wakacjach, ale coś czuję, że chwalenie się bieżnią dla mieszkańców jest na wyrost.
Zobaczymy co będzie po wakacjach, ale coś czuję, że chwalenie się bieżnią dla mieszkańców jest na wyrost.
Zapewne chodzi o rezerwację
Ktoś się orientuje i moze sprawdzic to dokladnie dlaczego na trybunie sa juz pekniecia?
http://www.youtube.com/user/jarekhughes ... irmation=1