Modernizacja linii kolejowej Kraków - Rzeszów
Re: Modernizacja linii kolejowej Kraków - Rzeszów
http://www.rdn.pl/news/pusto-przy-wiadu ... acu-budowy" onclick="window.open(this.href);return false;
Więcej szczegółów dlaczego jest pusto przy ul. Gumniskiej. Ponoć studnie pracują. Po zdjęciach widać że do asfaltu daaaaaaleka droga.
Pytanie do osób które moga coś zerknąć- Jak wygląda sytuacja na al. Tarnowskich, Krakowskiej i Warsztatowej ??
Więcej szczegółów dlaczego jest pusto przy ul. Gumniskiej. Ponoć studnie pracują. Po zdjęciach widać że do asfaltu daaaaaaleka droga.
Pytanie do osób które moga coś zerknąć- Jak wygląda sytuacja na al. Tarnowskich, Krakowskiej i Warsztatowej ??
-
- Archont
Na dzień dzisiejszy wyświetlacze spełniają swoja funkcję. Czyli wyświetla się to co ma docelowo wyświetlać się, ale gdyby coś nie działało lub wprowadzało w błąd to na dole jest mniej więcej taka informacja "Test systemu." Minęło 1,5 od nagłośnienia tej sprawy i udało się zrobić.Szakuł pisze:Wsiąść do pociągu byle jakiego, czyli problemy z komunikatami na dworcu PKP
http://www.rdn.pl/news/wsiasc-pociagu-b ... wencja-rdn" onclick="window.open(this.href);return false;
W tym artykule więcej na ten temat, ale prawdą jest że tablice mają dopiero wyświetlać w I kwartale 2018 roku, bo uwaga cytuję "wyświetlacze wymagają ujednolicenia i powiązania z tablicą główną znajdującą się w budynku dworca". Roboty na pół roku....
MASAKRA !!!!!!
Już dawno mielibyśmy w mieście wszystko zrobione jak by miał kto tego dopilnować ...w takiej metropolii jak Wola Rzędzińska wiadukt już dawno zrobiony podobny do tego jak na Zbylitowskiej u nas totalne wykopaliska na 4 wiaduktach na raz i tak to będzie trwało i trwało a radosna Pani rzecznik PKP będzie zamieszczała co parę miesięcy radosne komunikaty o kolejnym nowym terminie .... a na stronie miasta będzie pojawiało się kolejne oświadczenie że inwestycje prowadzi przecież PKP .....gumini_0317 pisze: Minęło 1,5 od nagłośnienia tej sprawy i udało się zrobić.
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
Podobno al. Tarnowskie już kończą. MZD odebrał podbudowę i czekają tylko na asfalt. Niestety prawdopodobnie PUK ma układać tenże asfalt, więc poczekamy jeszcze pewnie na większe mrozy i śnieg
http://www.skyscrapercity.com/showpost. ... count=7389" onclick="window.open(this.href);return false;sotiv pisze:Podobno al. Tarnowskie już kończą. MZD odebrał podbudowę i czekają tylko na asfalt. Niestety prawdopodobnie PUK ma układać tenże asfalt, więc poczekamy jeszcze pewnie na większe mrozy i śnieg
Ja bym ten asfalt lał Przecież widać, że tylko kosmetyka została
Jak skończa w roku 2018 to będzie cud nad cuda.
Jak skończa w roku 2018 to będzie cud nad cuda.
Nie mogę patrzeć, że ten wiadukt jest taki wąski. Już nawet chociażby dlatego cieszę się, że JE RŚ znalazł się tam gdzie się znalazł.
Teraz widać doskonale jak każdy dba o własne interesy,
..Koleje rozkopały wszystko i wszędzie byle by tylko "Pendolino" i inne szynośmigi mogły chulać.....torowiska na tip top,a pod spodem (czytaj:wiadukty) G.N.Ó.J
..Koleje rozkopały wszystko i wszędzie byle by tylko "Pendolino" i inne szynośmigi mogły chulać.....torowiska na tip top,a pod spodem (czytaj:wiadukty) G.N.Ó.J
O dzięki za zdjęcia W takim razie przepraszam, pewnie nie dosłyszałem i źle zrozumiałem. Pewnie chodziło tylko o skrzyżowanie Tuwima i al. Tarnowskich, stąd wprowadzenie w błąd. Wybaczcie, ale przynajmniej zdjęcia aktualne
-
- Rhetor
A na Gumniskach wylali wczoraj asfalt na odcinku od hali do Skody.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
To ma związek z remontem wiaduktu czy miasto remontuje dziury na pozostałym odcinku ?Jan Kowalski pisze:A na Gumniskach wylali wczoraj asfalt na odcinku od hali do Skody.
Jak widać na zdjęciach ''pompy'' będą miały co robić ....teraz tylko czekać na kolejny komunikat Pani Rzecznik PKP .
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
Szczerze trzeba powiedzieć że jak za rok o tej porze będziemy mogli już jeździć pod wszystkimi z czterech obecnie remontowanych wiaduktach to będzie cud.
http://www.rdn.pl/news/kolejarze-mowia- ... -wiaduktow" onclick="window.open(this.href);return false;
No to mamy kolejny/nowy harmonogram:
Gumniska- AL. Tarnowskich- koniec czerwca 2018
Krakowska- koniec sierpnia 2018
Warsztatowa- koniec września 2018
Cały czas pozostaję przy zdaniu że będzie cud jak za rok na Święta pojedziemy pod wszystkimi czterema wiaduktami.
Teraz pytanie czy dalej opóźniać remont Lwowskiej i Spokojnej, który miał ruszyć z początkiem 2018 roku, kiedy pierwotnie miały zakończyć się remonty przynajmniej na Gumniskiej i Tarnowskich.
No to mamy kolejny/nowy harmonogram:
Gumniska- AL. Tarnowskich- koniec czerwca 2018
Krakowska- koniec sierpnia 2018
Warsztatowa- koniec września 2018
Cały czas pozostaję przy zdaniu że będzie cud jak za rok na Święta pojedziemy pod wszystkimi czterema wiaduktami.
Teraz pytanie czy dalej opóźniać remont Lwowskiej i Spokojnej, który miał ruszyć z początkiem 2018 roku, kiedy pierwotnie miały zakończyć się remonty przynajmniej na Gumniskiej i Tarnowskich.
Moja cierpliwość kiedyś się skończy. Wczoraj wracałem z pracy do domu 42 minuty. Dawniej pokonanie tej trasy zajmowało mi maksymalnie 12 minut.
Chyba muszę zacząć zbierać na helikopter.
Chyba muszę zacząć zbierać na helikopter.