Inwestycje w miescie
Re: Inwestycje w miescie
Na MOP w Komorowie Jako, że jest między węzłami Tarnów Zachód i Tarnów Północ to uznaję, że jest w Tarnowie
-
- Prytan
No tak, fakt Jako że zjeżdżam z autostrady jadąc z Krakowa prawie zawsze przez Mościce to zupełnie o tej lokalizacji zapomniałem
podobno do tego subway na mopie w komorowie da się jakoś rowerem dojechać tylko nie wiem dokładnie czy wałem na dunajcu czy od strony rudki jak się na radłów jedzie
Po latach widoku ruiny, jakiś inwestor kupił kamienicę przy Rynku/Wielkich schodach i wziął się prac:
http://rdn.pl/?p=92279" onclick="window.open(this.href);return false;
mam pytanie o dwa budynki na naszym rynku,
Rynek 11, obok Pretekstu - od lat stoi pusta ta kamienica
Rynek 18 w strone Piekarskiej, lata temu generalny remont, stoi pusta?
ktoś wie jak sprawa wygląda odnośnie tych budynków
http://rdn.pl/?p=92279" onclick="window.open(this.href);return false;
mam pytanie o dwa budynki na naszym rynku,
Rynek 11, obok Pretekstu - od lat stoi pusta ta kamienica
Rynek 18 w strone Piekarskiej, lata temu generalny remont, stoi pusta?
ktoś wie jak sprawa wygląda odnośnie tych budynków
Rynek 11. Prywatny właściciel, który nic nie robi. Po prostu bierze i ma w dupie co się dzieje z tą kamienicą. Miasto chciało zrobić remont, a on się nie zgodził. I tym sposobem mamy taką straszącą kamienicę.
Rynek 18 to jest ta kamienica, w której swego czasu było Muzeum Żydów, czy jakaś tam wystawa. W sumie to nie wiem dlaczego ta kamienica stoi cały czas pusta.
Rynek 18 to jest ta kamienica, w której swego czasu było Muzeum Żydów, czy jakaś tam wystawa. W sumie to nie wiem dlaczego ta kamienica stoi cały czas pusta.
Z tego co wiem Rynek 11 ma problemy z własnością. Jest tam chyba kilku właścicieli i trwa przepychanka. Rynek 18 natomiast należy do starszego pana z Włoch. Nie wiem dlaczego stoi to puste ale wiem, że w środku jest zrobione na wysoki połysk.Cubaza pisze:Rynek 11. Prywatny właściciel, który nic nie robi. Po prostu bierze i ma w dupie co się dzieje z tą kamienicą. Miasto chciało zrobić remont, a on się nie zgodził. I tym sposobem mamy taką straszącą kamienicę.
http://biznes.interia.pl/gieldy/news/ku ... 06281,7581" onclick="window.open(this.href);return false;
KPC: Kupiec SA nabywa biurowiec w Tarnowie
Poniedziałek, 17 października (11:23)
Kupiec SA, spółka notowana na rynku NewConnect, działająca w branży transportu i spedycji, sfinalizowała transakcję zakupu biurowca zlokalizowanego w Tarnowie za kwotę 5,38 mln zł. Powierzchnie biurowe w nabytej nieruchomości będą oferowane do wynajęcia na wolnym rynku oraz wykorzystywane na własne potrzeby emitenta.
chodzi o biurowiec PKO, szkoda że nie powstanie coś nowego
Który budynek to jest biurowiec PKO?
bedzie kasa na funkcjonowanie startup'ow
finansowanie poprzez wynajem biurowcow
finansowanie poprzez wynajem biurowcow
LA ARTE
dropszot pisze:http://biznes.interia.pl/gieldy/news/ku ... 06281,7581
KPC: Kupiec SA nabywa biurowiec w Tarnowie
Poniedziałek, 17 października (11:23)
Kupiec SA, spółka notowana na rynku NewConnect, działająca w branży transportu i spedycji, sfinalizowała transakcję zakupu biurowca zlokalizowanego w Tarnowie za kwotę 5,38 mln zł. Powierzchnie biurowe w nabytej nieruchomości będą oferowane do wynajęcia na wolnym rynku oraz wykorzystywane na własne potrzeby emitenta.
aaaa to dla tego klienci PKO podostawali wypowiedzenia umow!
Możesz jaśniej, bo ja nie dostałem żadnego wypowiedzenia umowy?taksoofka pisze:
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
suraiw pisze:Możesz jaśniej, bo ja nie dostałem żadnego wypowiedzenia umowy?taksoofka pisze:
jak masz tam konto, to pewnie Cie przeniosa do innego oddzialu. W moim przypadku rozwiazali umowe o korzystanie ze skrytki, to byl podobno jedyny bank w Tarnowie gdzie mozna bylo wynajac skrytke / kasete w sejfie, dlatego nie ma gdzie nas przeniesc stad pismo ze "z powodu modernizacji" wypowiadaja mi umowe
t.
Chodzi o oddział na Słonecznej, ten likwidują, jak byłeś obok Świtu, albo w Mościcach przy zajezdni to nie dostałeś wypowiedzenia