Inwestycje w miescie
Re: Inwestycje w miescie
Robas - parking nie wygląda na oddany. Nadal jest taśma, nadal coś tam robią, kostka ściągnięta w jednym miejscu, kupy żwiru itd.
Kilka fotek z soboty:
https://plus.google.com/+TarnowskaAgora ... VYVs38nX6k" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak widać, niektórym nie przeszkadza i już parkują
Kilka fotek z soboty:
https://plus.google.com/+TarnowskaAgora ... VYVs38nX6k" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak widać, niektórym nie przeszkadza i już parkują
-
- Rhetor
Może nie było pokropienia, bo Jeż na urlopie, to czekają.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
Dzisiaj od rana panowie dłubią tam przy tej kostce.
-
- Archont
Kto wie co zaczyna wyrabiać się na terenie po drugiej stronie ulicy na przeciwko straży pożarnej na Błoniach? Dosyć spory kawałek terenów zielonych został wykarczowany i "wypalony". Tak jak by ktoś przygotowywał teren do robót.
Może to LEROYfarciarzgilmore pisze:Kto wie co zaczyna wyrabiać się na terenie po drugiej stronie ulicy na przeciwko straży pożarnej na Błoniach? Dosyć spory kawałek terenów zielonych został wykarczowany i "wypalony". Tak jak by ktoś przygotowywał teren do robót.
http://rdn.pl/?p=78973" onclick="window.open(this.href);return false;
Można?!
Dębica: Region ma inwestora
Potwierdzają się informacje z czerwca, że Hatchinson Poland chce inwestować w poddębickiej Zawadzie. W przetargu kupił już od Agencji Nieruchomości Rolnych blisko 4 ha działkę. Do końca roku przedsiębiorstwo chce załatwić wszystkie sprawy formalne i rozpocząć budowę.
– Ruszyła także rekrutacja pierwszej setki pracowników z wykształceniem technicznym – informuje Mateusz Pasek, wicestarosta dębicki.
– Ich rekrutacja będzie prowadzona wspólnie z Powiatowym Urzędem Pracy oraz z Centrum Obsługi Przedsiębiorcy w Starostwie Powiatowym w Dębicy. Zainteresowane osoby, zwłaszcza absolwenci Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Dębicy, mogą przesyłać swoje CV na adres mailowy Centrum: [email protected] – dodaje Mateusz Pasek.
Można?!
Potwierdzają się informacje z czerwca, że Hatchinson Poland chce inwestować w poddębickiej Zawadzie. W przetargu kupił już od Agencji Nieruchomości Rolnych blisko 4 ha działkę. Do końca roku przedsiębiorstwo chce załatwić wszystkie sprawy formalne i rozpocząć budowę.
– Ruszyła także rekrutacja pierwszej setki pracowników z wykształceniem technicznym – informuje Mateusz Pasek, wicestarosta dębicki.
– Ich rekrutacja będzie prowadzona wspólnie z Powiatowym Urzędem Pracy oraz z Centrum Obsługi Przedsiębiorcy w Starostwie Powiatowym w Dębicy. Zainteresowane osoby, zwłaszcza absolwenci Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Dębicy, mogą przesyłać swoje CV na adres mailowy Centrum: [email protected] – dodaje Mateusz Pasek.
-
- Prytan
W którym to dokładnie miejscu ma być Z ciekawości tylko pytam .Goscinny pisze:A u nas kurnik chcą uruchomić w Krzyżu
-
- Obywatel
A tak BTW. bo to podobne branże - a uciekła mi ta wiadomość - SaarGrumi się wycofał, to była wydmuszka jednak? Z góry przepraszam bo napewno gdzieś odpowiedź jest.Exyou pisze:http://rdn.pl/?p=78973
Można?!
A może UMT jeszcze czeka? ;-)
A tak generalnie to wstyd, że taki inwestor nie lokuje się w Tarnowie...
Mercedes też się miał budować i jak się skończyło każdy widzi. Choć może to karczowanie buszu na przeciw straży to właśnie pod salon.
Co do Mercedesa to nie wiem czy budowa w Tarnowie Zasadzie kalkuluje się. W Nowym Sączu otwarł salon wraz z serwisem i sprzedażą dostawczych samochodów. Tam jakoś mu się to sprzedaje (lepszy "klimat" do sprzedaży niż u nas), ale bardziej bazuje na obsłudze serwisowej i częściach. Postaram się dowiedzieć jakie plany ma Zasada w tym temacie.
-
- Prytan
Chyba mam kłopot ze wzrokiem, bo nie zauważyłem tam żadnego karczowania, krzaki jak rosły tak rosną. Nie wiem, ale może masz na myśli tą ociupinkę wyciętą jak pod kiosk ruchu tj. strona południowa straży ?farciarzgilmore pisze:Kto wie co zaczyna wyrabiać się na terenie po drugiej stronie ulicy na przeciwko straży pożarnej na Błoniach? Dosyć spory kawałek terenów zielonych został wykarczowany i "wypalony". Tak jak by ktoś przygotowywał teren do robót.
Też wczoraj przejeżdżałem i nie widziałem tam nic.mefisto101 pisze:Chyba mam kłopot ze wzrokiem, bo nie zauważyłem tam żadnego karczowania, krzaki jak rosły tak rosną. Nie wiem, ale może masz na myśli tą ociupinkę wyciętą jak pod kiosk ruchu tj. strona południowa straży ?farciarzgilmore pisze:Kto wie co zaczyna wyrabiać się na terenie po drugiej stronie ulicy na przeciwko straży pożarnej na Błoniach? Dosyć spory kawałek terenów zielonych został wykarczowany i "wypalony". Tak jak by ktoś przygotowywał teren do robót.
I jak tam w tej miejskiej suszy inwestycyjnej , coś nowego planowanego? wiadomo coś? LEROY?