Wybudowano zbiornik retencyjno-rekreacyjny.
Nawet parking wybudowano.
Wybudowano piękną drogę dojazdową do zbiornika, nawet nowy most na potoku Wątoku.
No i gra.;
Miliony złotych wydano.
Po to by wprowadzić zakaz ruchu na drodze dojazdowej !!!!!!!!!
No nie dojedziesz.
No bo mędrki ze Skrzyszowa se tam działki pokupowały i wara hołoto - co się tu będziesz plątać !!!
Zbiornik Skrzyszowski - pieniądze wyrzucone w błoto
Re: Zbiornik Skrzyszowski - pieniądze wyrzucone w błoto
hahahah. Boże kiedy do tego kraju wróci normalność?
Może zakaz ruchu jest tymczasowy az wszystko się tam ustabilizuje ?
-
- Prytan
Prawidłowo zrobili, że zakaz postawili – tylko w złym miejscu.
Masz nierówno pod sufitem jeżeli dla ciebie wyrzucili miliony w błoto tylko dlatego, że jaśnie hrabia nie może karocą pod sam zalew i po tamie dupy powozić. Nie była to inwestycja turystyczna, tylko jak wiemy ratująca dupę również miastu. Ale ja muszę samochodem pod kasy do sklepu zajechać, a jak nie pozwolą to płacz i pieniądze zmarnowane.
A może byś ruszył nieco nogi i podszedł te 300 metrów spod znaku do tamy.
I nie ma tam żadnego parkingu, bo ta wylewka ma służyć pod przyszły budynek (jak powstanie bo nie jest to do końca przesądzone).
A co do znaku to powinien on być już za mostem i tam powinien powstać parking dla ewentualnych oglądaczy. Bo wieśniaki zjeżdżają się i walą drogą po 70 na godzinę, nie patrząc na spacerowiczów i dzieci, które praktycznie cały czas jeżdżą na rowerze czy na czymś tam.
Masz nierówno pod sufitem jeżeli dla ciebie wyrzucili miliony w błoto tylko dlatego, że jaśnie hrabia nie może karocą pod sam zalew i po tamie dupy powozić. Nie była to inwestycja turystyczna, tylko jak wiemy ratująca dupę również miastu. Ale ja muszę samochodem pod kasy do sklepu zajechać, a jak nie pozwolą to płacz i pieniądze zmarnowane.
A może byś ruszył nieco nogi i podszedł te 300 metrów spod znaku do tamy.
I nie ma tam żadnego parkingu, bo ta wylewka ma służyć pod przyszły budynek (jak powstanie bo nie jest to do końca przesądzone).
A co do znaku to powinien on być już za mostem i tam powinien powstać parking dla ewentualnych oglądaczy. Bo wieśniaki zjeżdżają się i walą drogą po 70 na godzinę, nie patrząc na spacerowiczów i dzieci, które praktycznie cały czas jeżdżą na rowerze czy na czymś tam.
Postawić kilka progów asfaltowych bo te gumowe zaraz ściągnął mieszkańcy w myśl "jechać" (przekleństwo) bezpieczeństwo.
A potem płacz bo ktoś potrącił/zabił dziecko na drodze
A potem płacz bo ktoś potrącił/zabił dziecko na drodze
Ty ???????, do mnie na Pan się odzywaj - i nie tentegować o sufitach.klasyfikacja pisze:Prawidłowo zrobili, że zakaz postawili – tylko w złym miejscu.
To TY jesteś centralnie w czerep tentegowacięty a nie ja mam nierówno pod sufitem !!!!!
TY Tentego, po to się drogi buduje by nimi jeździć - to oczywiste, ale nie w Twojej stajni.
U ciebie autostradami się GNÓJ wywozi.
Się buduje auuutostradę i się gnój wywozi ------------
-
- Prytan
Masz pan racje, przeceniłem pana w moim poście nazywając go jaśnie hrabią – nie zasługuje pan.
No i widzi pan, jak zwykle żadnej merytoryki w pańskich postach, tylko pełno gnoju.
No i widzi pan, jak zwykle żadnej merytoryki w pańskich postach, tylko pełno gnoju.
Zbiornik jest po to by chronil mieszkanców przed czesto wylewajaca rzeczką wiec sens wybudowania zbiornika jest uzasadniony.
Co do zakazu ruchu to juz mozna gdybac, bo jest troszke rozbieznosc z jednej strony stawia sie znak zakazu ruchu a z drugiej kilka metrow dalej jest prog zwalniający to nie wiem czy ten prog jest dla pieszych??? bo ktos inny tam jezdzic nie moze teoretycznie jesli jest zakaz ruchu bez wyjatkow to nawet rowerem przez tamę jezdzic nie mozna, wiec po co prog zwalniajacy?:P:P:P
Co do zakazu ruchu to juz mozna gdybac, bo jest troszke rozbieznosc z jednej strony stawia sie znak zakazu ruchu a z drugiej kilka metrow dalej jest prog zwalniający to nie wiem czy ten prog jest dla pieszych??? bo ktos inny tam jezdzic nie moze teoretycznie jesli jest zakaz ruchu bez wyjatkow to nawet rowerem przez tamę jezdzic nie mozna, wiec po co prog zwalniajacy?:P:P:P
Czy ja mogę prosić WCz Administrację o przywrócenie Ignoruja?
Proszę w tym miejscu, bo tu dokładnie widać, że jest bardzo potrzebny.
Proszę w tym miejscu, bo tu dokładnie widać, że jest bardzo potrzebny.
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite
-
- Rhetor
Dodaj użytkownika do wrogów we właściwościach profilu.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Chłopczyku w króciutkich spodenkach . idź na spacer z Maupą i nie zawracaj głowyklasyfikacja pisze:Masz pan racje, przeceniłem pana w moim poście nazywając go jaśnie hrabią – nie zasługuje pan.
Niestety,świątobliwych , natchnionych nas nie brakuje.
Se wyłączycie MNIE No i bedzieta szczęśliwe w swoim .....