Trochę kolego przesadzasz. To my mamy dorosnąć? A może to te pseudo firmy powinny dorosnąć!! Dla wielu ludzi to co jest w galerii to pewna marka. A ja się pytam, a jaka to jest marka Orsay,Boti, Mohito, Calzdeonia, Ravel, Solar? To, że są obecne w CH nie znaczy, że to jakaś marka. Większość tych firm to takie "golasy", bo te firmy nic nie mają. Sklepy wynajmują, towar szyją/biorą z Chin lub Indii za który płacą dopiero po kilku miesiącach. A kasę na inwestycję w lokal pochodzi z kredytu inwestycyjnego. Stąd wielomilionowe zadłużenie tych sklepów, problemy z wypłatami dla pracowników itp.Baxon pisze:Spokojnie, jak dorośniemy to i bardziej renomowane marki się pojawią. Na razie jest jakaś masakra, ale za parę lat jak się pokończą umowy najmu i portfele Tarnowian przytyją, to i może lepsze marki zwrócą uwagę na to miejsce.
Centrum Handlowe Gemini Park
Ja kod pocztowy często w Castoramie podawałem (w Krakowskiej i Rzeszowskiej)Baxon pisze: Ja pamiętam, że kilka razy w Galerii Krakowskiej podczas zakupów sprzedawcy pytali o kod pocztowy (miało to miejsce chyba w New Yorkerze, C&A, Peek and Cloppenburg i Orsay) i jak widać 3 spośród wymienionych sieci w Tarnowie będą lub już są.
-
- Rhetor
W naszym Kerfurze też o to kiedyś pytali, chyba przed świętami.
Najprostsza metoda robienia statystyk "zasięgu" sklepu.
Najprostsza metoda robienia statystyk "zasięgu" sklepu.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
A tymczasem borem lasem, wczoraj otworzyli kolejną dużą i ciekawą galerię. W Łodzi tym razem: http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,7693 ... o_LCD.html
Trochę śmieszy ten pęd po telewizory, ale za głośno nie rechoczę, bo u nas będzie to samo w MM jak otworzą Gemini.
Trochę śmieszy ten pęd po telewizory, ale za głośno nie rechoczę, bo u nas będzie to samo w MM jak otworzą Gemini.
Kolego nie unoś się tak, bo pisząc dorośniemy miałem na myśli upływ czasu, co jasno wynikało z dalszej części wypowiedzi.bobasek pisze:Trochę kolego przesadzasz. To my mamy dorosnąć? A może to te pseudo firmy powinny dorosnąć!!Baxon pisze:Spokojnie, jak dorośniemy to i bardziej renomowane marki się pojawią.
Po prostu niektórzy inwestorzy potrzebują czasu by podjąć odważniejszą decyzję niż otworzenie sklepu w galerii przy głównym dworcu kolejowym jednego z największych miast w Polsce...
Nie, nie, chodzi tylko o to czy oświetlenie działa. Bo że reklama po ciemku jest nieczytelna i znacznie mniej fajna niż ta wcześniejsza Multimedii to już słyszałem. Mnie tylko chodzi o to, czy światło na górze w ogóle świeci.Cubaza pisze:gushman a co chcesz sprawdzić czy reklamę MediaMarkt widać z daleka Czy jest oświetlona
Taki żarcik bo dzisiaj zauważyłem, że jest tam reklama MM ;P
Nie no, absolutnie nie. Po prostu znam człowieka z firmy, która to wieszała a ona jest daleko spoza Tarnowa. I nie był pewien, czy wszystko z oświetleniem gra i pytał się, czy jestem w stanie sprawdzić czy oświetlenie działa. A na forum w takich sytuacjach chyba można najbardziej liczyć jak się samemu nie widzi.