Pływalnia PWSZ
-
Autor tematu - Obywatel
P³ywalnia PWSZ
Czy ktoś się może orientuje, jak wygląda sprawa dostępności nowej pływalni PWSZ? Czy jest dostępna dla osób "z zewnątrz" czy wyłącznie dla osób powiązanych z PWSZ, w jakich godzinach jest czynna i jakie są ceny biletów?
I oczywiście jakie są tak zwane wrażenia ogólne tych co byli?
Szukałam info w sieci, ale nie udało mi się znaleźć.
Pozdrawiam
I oczywiście jakie są tak zwane wrażenia ogólne tych co byli?
Szukałam info w sieci, ale nie udało mi się znaleźć.
Pozdrawiam
-
Autor tematu - Obywatel
Niezależnie od tego, czy wolno czy nie:
powiedzmy, że dziennie z pływalni skorzysta ze 150 osób "z zewnątrz". Trzeba je obsłużyć (szatnia, bilety, opaski) i po nich posprzątać. Również ratownik ma mniej czasu na patrzenie się w okno.
Zysk żaden, wysiłek spory.
Dlatego nie liczyłabym na to, że za darmo ktoś pływalnię udostępni .
powiedzmy, że dziennie z pływalni skorzysta ze 150 osób "z zewnątrz". Trzeba je obsłużyć (szatnia, bilety, opaski) i po nich posprzątać. Również ratownik ma mniej czasu na patrzenie się w okno.
Zysk żaden, wysiłek spory.
Dlatego nie liczyłabym na to, że za darmo ktoś pływalnię udostępni .
-
- Archont
-
- Prytan
-
- Obywatel
Potwierdzam jako student zaoczny. Jakby nam zrobili wykład w tym nowym budynku, to byłaby "działalność komercyjna"...klasyfikacja pisze:A dobre jest to, że studenci studiów zaocznych nie tylko nie mogą korzysta z pływalni i hali, ale nie mogą mieć również żadnych zajęć w powstałym budynku. A wszystko dlatego, że płacą czesne.
Tak przekazała mi moja kuzynka, która studiuje zaocznie na fizjoterapii
W tym przypadku, to jakaś paranoja przepisówProfesor88 pisze:Potwierdzam jako student zaoczny. Jakby nam zrobili wykład w tym nowym budynku, to byłaby "działalność komercyjna"...klasyfikacja pisze:A dobre jest to, że studenci studiów zaocznych nie tylko nie mogą korzysta z pływalni i hali, ale nie mogą mieć również żadnych zajęć w powstałym budynku. A wszystko dlatego, że płacą czesne.
Tak przekazała mi moja kuzynka, która studiuje zaocznie na fizjoterapii
Czyli mamy równych i równiejszych ...
A czy się ktoś orientuje jak mogą z pływalni korzystać studenci kierunków dziennych nie związanych z kierunkiem W-F tylko z kierunków medycznych.
Dokładnie chciałbym wiedzieć w jakie dni mogą studenci kierunków dziennych korzystać i w jakich godzinach ? Czy już ktoś z takich kierunków korzystał ?
Może się ktoś kompetentny wypowie.
Dokładnie chciałbym wiedzieć w jakie dni mogą studenci kierunków dziennych korzystać i w jakich godzinach ? Czy już ktoś z takich kierunków korzystał ?
Może się ktoś kompetentny wypowie.
Wykonuję usługi elektryczne jako elektryk Tarnów
-
- Rhetor
Jak jesteś studentem to zapytaj na uczelni.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD