Cała Polska Biega 2012
Ca³a Polska Biega 2012
Czy ma ktoś jakieś informacje o imprezie organizowanej przez "Sokoła"? Na stronie tarnow.pl jest infomacja tylko o imprezie organizowanej przez "miasto", a o imprezie w Parku Sanguszków piszą tylko w "Gazecie Krakowskiej" i to dosłownie kilka ogólnych zdań.
Dobrze, że napisałeś nawet nie wiedziałem - ale znalazłem
http://www.sokol-swiat-pracy.pl/
i teraz nie wiadomo która imprezę wybrać?? (sponsorem tu też jest wymienione miasto i powiat)
O co chodzi - ten sam termin, jakby za dużo było takich imprez w Tarnowie...
http://www.sokol-swiat-pracy.pl/
i teraz nie wiadomo która imprezę wybrać?? (sponsorem tu też jest wymienione miasto i powiat)
Dzięki - ja szukałem na stronie Sokoła www.sokol.okay.pl a tam nic nie ma. Zresztą oni sie chyba nie lubią, bo na stronie "sokoła świat pracy" link do sekcji rowerowej nie działa
Teraz to są osobne organizacje, choć kiedyś były razem. Tak jak kiedyś Puchar Tarnowa i sekcja sportowa BB. Adres: www.sokol.okay.pl należy do byłej sekcji rowerowej, a z racji tego że nie jest założony na organizację, nie mogą go sobie od tak zabrać, jak innych rzeczy.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Ja spróbuje być na obuMiłek pisze: i teraz nie wiadomo która imprezę wybrać?? (sponsorem tu też jest wymienione miasto i powiat)
Ale nie wiem czy sie uda 12:30 ogłoszenie wyników w parku Sanguszków
a o 13 juz startuja kobiety w biegu głownym pod gemini wiec mezczyzni moze 13:15
-
- Obywatel
- Kontakt:
www.tarwizja.pl
Tarnowska Telewizja Internetowa
Regionalny Portal Informacyjny
[email protected]
661 064 614
[email protected]
661 064 614
Umówmy się, że na ok 4400m - faktycznie bliżej do mini maratonu (tak bieg był reklamowany) niż 5km
Tarwizja widocznie nie wytrzymała upału a wypadało pokazać najlepszych biegaczy tarnowskich o których mówiono w materiale.
BTW drugi bieg był chyba tylko dla dziatwy szkolnej, pojechałem tam potem ale nikogo z tzw. kategorii 'open' nie widziałem i o 13:15 zwijali już taśmy.
Tarwizja widocznie nie wytrzymała upału a wypadało pokazać najlepszych biegaczy tarnowskich o których mówiono w materiale.
BTW drugi bieg był chyba tylko dla dziatwy szkolnej, pojechałem tam potem ale nikogo z tzw. kategorii 'open' nie widziałem i o 13:15 zwijali już taśmy.
-
- Obywatel
- Kontakt:
Hahaha nie boimy się upału:p
A tak serio to był naprawdę zakręcony dzień i bardzo, bardzo dużo imprez, coś się Tarnów i okolice rozkręca, także trzeba było wszystko ogarnąć.
Poprawimy się
A tak serio to był naprawdę zakręcony dzień i bardzo, bardzo dużo imprez, coś się Tarnów i okolice rozkręca, także trzeba było wszystko ogarnąć.
Poprawimy się
www.tarwizja.pl
[email protected]
661 064 614
[email protected]
661 064 614
-
- Obywatel
- Kontakt:
Tak, pierwszy w Tarnowie marszobieg z pieskami :) Ale kto wygrał to już nie wiemy:)
www.tarwizja.pl
[email protected]
661 064 614
[email protected]
661 064 614