AZOTY TAURON TARNÓW 2012
Ale nie wiesz przecież, z jaką datą ma wystawione , tzn. Kiedy mu wystawili.halford pisze:Nie może wyzdrowieć. ZZ może być wystawione za zawodnika tylko w przypadku gdy ma L4 na min. 9 dni.karamba pisze:Ciekaw jestem kto pierwszy znajdzie punkt regulaminu który traktuje że w powtórce Hancock nie bedzie mógł pojechać oraz co z Vaculikiem który np. do czwartku może wyzdrowieć
Sullivan w wyniku wczorajszego upadku ma pęknięte kości śródręcza i dodatkowo uszkodzony nadgarstek. Jednak Australijczyk już dziś będzie "spawany" i prawdopodobnie w niedziele wystąpi bez przeszkód. Doktor Simpson już nie takie rzeczy wyprawiał.
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.
..tak na gorąco po meczu z Toruniem:dobrze sie skonczyło,bo zapowiadało sie nieciekawie...jedyne co mnie "wkur...o" ogladajaąc TVP Sport to komentatorzy,a raczej PAJACE
...brakowało im tylko szalików Apatora,jak Torun prowadził ,to sie podniecali jak małe dzieci,a w ostatnich biegach jak juz była pewna wygrana Tarnowa ,to komentowali jak proboszcz na pogrzebie....juz mi sie niedobrze robi na mysl,ze te same kołki bedą komentowac finał ....
...brakowało im tylko szalików Apatora,jak Torun prowadził ,to sie podniecali jak małe dzieci,a w ostatnich biegach jak juz była pewna wygrana Tarnowa ,to komentowali jak proboszcz na pogrzebie....juz mi sie niedobrze robi na mysl,ze te same kołki bedą komentowac finał ....
Tak miał wyglądać ten mecz, czyli zacięty ostry i tor decyduje o tym kto będzie jeździł w finale, a nie "zielony stolik" i zegarek Stępniewskiego.
Teraz szykujemy się na wspaniały finał, a zwycięzcę poznamy zapewne po dwóch świetnych spotkaniach.
Może to być Unia
Teraz szykujemy się na wspaniały finał, a zwycięzcę poznamy zapewne po dwóch świetnych spotkaniach.
Może to być Unia
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
Chyba nie wiesz kto komentuje zawody żużlowe na TVP Sport.vertical pisze:..tak na gorąco po meczu z Toruniem:dobrze sie skonczyło,bo zapowiadało sie nieciekawie...jedyne co mnie "wkur...o" ogladajaąc TVP Sport to komentatorzy,a raczej PAJACE
Powtórzony mecz komentował tarnowianin Robert Noga, nauczyciel I LO, dziennikarz i komentator tarnowskiego radia. Obok niego zasiadł Krzysztof Cegielski, bardzo blisko związany z Januszem Kołodziejem oraz zespołem tarnowskim od dobrych kilku lat. Można by rzec ze najlepsi kumple.
Troche by głupio wyszło gdyby pokazywali swoje emocje, moim zdaniem obydwaj komentują bardzo dobrze a pajacami to byli komentatorzy polsatu sport kiedy żużel gościł na ich antenie.
robas, chyba nie wiesz kto komentuje zawody żużlowe na TVP Sport...
Oba mecze półfinałowe w Toruniu komentował Krzysiu Cegielski razem z Rafałem Darżynkiewiczem, gdzie ten drugi nie jest związany w tarnowskim sportem.
Pozdrawiam
Oba mecze półfinałowe w Toruniu komentował Krzysiu Cegielski razem z Rafałem Darżynkiewiczem, gdzie ten drugi nie jest związany w tarnowskim sportem.
Pozdrawiam
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.