Ludowy Klub Sportowy Nieciecza Bruk-Bet

Imprezy sportowe, plotki z torów, boisk, dyskusje o sporcie
ODPOWIEDZ

Autor tematu
Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

Goscinny pisze: A fanatycy będą tutaj tępieni bez litości.
"Agora - Tarnowskie forum wolnej wymiany myśli"

:lol:

Lechu
Archont

Post autor: Lechu »

Goscinny pisze: A wypowiedzi niezgodne z własną ideologią najłatwiej ignorować - zwłaszcza, jak się nie ma co powiedzieć.
Dokładnie, jesteście świetnym przykładem :)

Awatar użytkownika

pb
Rhetor

Post autor: pb »

Deto pisze:
Goscinny pisze: A fanatycy będą tutaj tępieni bez litości.
"Agora - Tarnowskie forum wolnej wymiany myśli"

:lol:

Deto, jak śmiesz w ogóle odnosić się do tego motta? Do niedawna korzystając z przywilejów moderatora osobiście ciąłeś bez zażenowania opinie nie po swojej myśli. Już o tym zapomniałeś?

Obrońca wolności słowa od siedmiu boleści.
Ostatnio zmieniony 31-03-2012, 23:58 przez pb, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Na tym żenującym poziomie wypowiedzi niestety pokonujecie nas doświadczeniem.
detoA "wolność" nie oznacza anarchii.
Kibicom proponuję forum Unii Tarnów - tam macie wolność słowa i wszyscy są za klubem.
A Deto teraz będzie wszystkim pokazywał jakie to forum złe i słabe - ale to typowe.
Jak macie żale, to od tego jest inny dział.

Autor tematu
Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

Jeszcze się prima aprilis na dobre nie zaczął a wy już chłopaki sobie jaja robicie :lol:

Awatar użytkownika

Administrator
Proksenos

Post autor: Administrator »

To ja zażartuję: koniec offtopa.

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

To ja też kwietniowo...: Świetna robota, Administratorze, tak trzymaj!

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

Pomimo że serce mam na Unii to nie podzielam opinii że Nieciecza się posypie .... nie znacie Witkowskiego :D
Potęga Bruk Betu jest duża oczywiście nie wszystko da się pieniędzmi kupić ale moim zdaniem mało tego że Nieciecza się nie rozsypie to w niedługim czasie będzie walczyła o mistrza Polski .
Jeszcze wspomnicie moje słowa i bynajmniej nie jest to wróżenie z fusów a że tak powiem kojarzenie pewnych zdarzeń i faktów ;)

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

dafi33, Ale jak to pisałem, że p. Witkowski to nie Tauron czy Azoty, to byłem wyśmiewany przez prawdziwych znawców.

Pażiwiom - uwidim, jak mawiają Rosjanie.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

PorucznikBorewicz
Obywatel

Post autor: PorucznikBorewicz »

Gościnny
PorucznikBorewicz, skoro mówią o nas "na mieście", to bardzo się cieszę, bo jest znane.
Nie istotne jak i co, ważne, aby mówili- niezła zasada :)

Przed odniesieniem się do czyjejś wypowiedzi wypadałoby ją wcześniej przeczytać, ze zrozumieniem- napisałem, że ignoruje wypowiedzi Keleosa- powody podałem i bynajmniej nie są one związane z jego odmiennymi poglądami.

Kończąc wątek, który delikatnie zboczył z toru, przypomnę postać Piotra Rolnickiego z podtarnowskiej Machowej. Początkiem lat 90-tych niezadowolony z współpracy z Unią (jak najbardziej wówczas racja była po jego stronie) zbudował prywatny stadion i założył swój klub Victoria Rolnicki Machowa. Co z tego zostało można zobaczyć po lewej ręce jadąc w stronę Rzeszowa, mijając ową Machową...

Porównanie może trochę na wyrost z sytuacją Niecieczy, bo Bruk-Bet to nie zakład Rolnickiego a i specyfika obu dyscyplin trochę inna. Mimo wszystko porównań w tym przypadku uniknąć się nie da.

Jeszcze jedna myśl mi chodzi po głowie- dzięki Ekstraklasie S.A. i PZPN można zrobić numer z sprzedażą licencji na grę w ekstraklasie- Witkowski zrealizuje swój cel, pokarze wszystkim, że się da, następnie odsprzeda miejsce w lidze komuś innemu- chętnych nie braknie.

Ricardo
Archont

Post autor: Ricardo »

Na 90% Nieciecza to jednorazowy wyskok, ale prawda jest taka że coś po Witkowskim zostanie i nie będzie to wypalona ziemia, pozostanie fajna baza sportowa, i grupy młodzieżowe, myślę że nawet po odejściu Witkowskiego III liga jest realna, a to i tak dużo jak dla 700 osobowej wsi.

Awatar użytkownika

karamba
Archont
Kontakt:

Post autor: karamba »

Termalica Bruk-Bet zremisowała z Wartą Poznać ale Pogoń Szczecin przegrała i po 24 kolejkach klub z Niecieczy został liderem I ligi :shock:
http://www.90minut.pl/liga/0/liga5618.html

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

Piast Gliwice - Termalica Bruk-Bet Nieciecza 13 kwietnia
Przeglądnąłem rywali do końca rozgrywek i tylko ten mecz najbliższy bedzie przynajmniej teoretycznie ciężki dla Niecieczy i ostatnia kolejka z Łęczną tak to mają lajtowych rywali więc czyżby awans ?
Niech awansują ja im nie wróg szanse są całkiem spore .

Awatar użytkownika

extremal
Archont
Kontakt:

Post autor: extremal »

Nieciecza - Warta (I liga, 1 miejsce, miliony wydawane na zbieraninę pajaców nie mających nic wspólnego z Tarnowem i regionem): widzów 1.300
Unia - Juventa (III liga, 2 miejsce, zero pieniędzy, wychowankowie, tarnowianie, zawodnicy z regionu) widzów: 1.000

a jak ktoś chce zrozumieć fanatyków, czyli normalnych kibiców to umieściłem w odpowiednim temacie 3 odc. fanatyka. AGAINST MODERN FOOTBALL!
POLAK WĘGIER DWA BRATANKIĄ

Awatar użytkownika

misha
Proedroj

Post autor: misha »

extremal pisze: a jak ktoś chce zrozumieć fanatyków, czyli normalnych kibiców to umieściłem w odpowiednim temacie 3 odc. fanatyka. AGAINST MODERN FOOTBALL!
Proponuje przenieścdo dzialu Humor;)

ODPOWIEDZ