Zamilcz w końcukholbee pisze: bezmózgi od opraw ich wygwizdywały
Piłka nożna (ogólnie)
Haha pokazałeś co wiesz w temacie, skoro mówisz że gwizdały "bezmózgi od opraw", byłeś kiedyś na Wiśle ? Na jakimś jej wyjeździe ?? Ale nie, masz satysfakcję, że na reszcie stadiony wygadają tak jak chciałeś
PS Do administratora, a szkoda, że nie ja decyduje, bo wpisy tego wyżej są na poziomie właścicieli reklamujących swoje knajpy Poza tym jak się ma choć troszkę kultury "Ty" pisze się z wielkiej litery
PS Do administratora, a szkoda, że nie ja decyduje, bo wpisy tego wyżej są na poziomie właścicieli reklamujących swoje knajpy Poza tym jak się ma choć troszkę kultury "Ty" pisze się z wielkiej litery
-
Autor tematu - Archont
- Kontakt:
premier kibol - hipokryta
http://www.youtube.com/watch?v=JNzvD3HF43E
Jego decyzje nadają się tylko do Trybunału Praw Człowieka!
http://www.youtube.com/watch?v=JNzvD3HF43E
Jego decyzje nadają się tylko do Trybunału Praw Człowieka!
nie nie da się. Wielkie halo, w pierwszej połowie była grobowa cisza. Tusk zamknie wszystkie stadiony, niech zamyka! Niech się wycofują sponsorzy, a stadiony będą puste. Osobiście nie mam zamiaru oglądać tej ligi bez kibiców, bo poprostu nie ma czego oglądać.kholbee pisze:Wyraźnie widać, że da się kulturalnie dopingować drużynę, bez rac, sektorówek i debili na stadionach !!!
POLAK WĘGIER DWA BRATANKIĄ
Keleos, wiesz, patrząc na nasza ligę, to te oprawy sa ciekawsze niz to co się dzieje na murawie.
Sam kiedyś ogladałe jakiś mecz Pucharu EAFa czy coś takiego. Na innym programie leciał równoczesnie mecz polskiej ligi.
Jak przełączyłem z tego UEFA na naszą ligę, to w pierwszej chwili myślałem, że akurat pokazują jakąś powtórkę w zwolnionym tempie - dopiero za chwilę się zorientowałem, że to jednak jest jakaś "akcja" na żywo
Sam kiedyś ogladałe jakiś mecz Pucharu EAFa czy coś takiego. Na innym programie leciał równoczesnie mecz polskiej ligi.
Jak przełączyłem z tego UEFA na naszą ligę, to w pierwszej chwili myślałem, że akurat pokazują jakąś powtórkę w zwolnionym tempie - dopiero za chwilę się zorientowałem, że to jednak jest jakaś "akcja" na żywo