slavo pisze:się sprzedali w Iławie a ja czuję się "wydymany" jako kibic trzymający kciuki na "swoich"
Hę? A dla mniej zorientowanych to o co chodzi?
... w barażu nie chcąc awansować ujmijmy to "odpuścili mecz" z Jeziorakiem w Iławiepb pisze:slavo pisze:się sprzedali w Iławie a ja czuję się "wydymany" jako kibic trzymający kciuki na "swoich"
Osobiście radziłbym nie pisać takich bzdur. Chyba, że masz jakieś dowody na to? A jeżeli nie masz i "wydaje Ci się" to lepiej zamilcz. Zresztą idąc Twoim tokiem rozumowania, gdyby wygrali ten mecz po karnych to byś mówił, że kupili meczslavo pisze:... w barażu nie chcąc awansować ujmijmy to "odpuścili mecz" z Jeziorakiem w Iławiepb pisze:slavo pisze:się sprzedali w Iławie a ja czuję się "wydymany" jako kibic trzymający kciuki na "swoich"
będąc drużyną lepszą i mając zaliczkę 1-0 z Tarnowa przy trybunach tak wypełnionych jakich nie widziałem nigdy wcześniej - pełen profesjonalizm. Nawet do mnie doszło jaki wynik będzie meczu który się rozegra miało być i było tak: http://www.zksunia.tarnow.pl/live/live.html
porażka w karnych
Pamietaj jedno KOŁODZIEJ TO WYCHOWANEK UNII ale nie mieszkaniec... a po 2 pamietaj sprzedał sie dla kasy i dla GP w unii lesznoLechu pisze:Którzy to tacy miłośnicy folkloru ?!? Kołodziej ?Beaver pisze:extremal, uwierz mi jest paru takich co pokochało to miasto, tą drużynę itp.
Ale nie możesz o tym wiedziec skoro dla Ciebie żużel to banda przyjezdnych...
Daj spokój z tą mityczną Iławą. Ich już nie ma w II lidze, teraz jesteśmy my.slavo pisze:... w barażu nie chcąc awansować ujmijmy to "odpuścili mecz" z Jeziorakiem w Iławie
A słyszałeś jaki poziom prezentuje San Marino. Pan Światłowski w Tarwizji tak mówił: jaki to musi być poziom - reprezentacyjny! Otóż nasi piłkarze myślę, że prezentują zbliżony. Więc proszę od szmacianych poziomów, pionów nie wyzywać.Boruta pisze:
To jest temat o żużlu, czy o tarnowskiej kopanej na szmacianym poziomie? Jest temat o piłce, tam sobie to wyjaśniajcie albo na PW.
nie dadzą na inne sporty (znowu) - tylko na żużel, proste. Oby tak nie było.Roberto pisze:Co to są te koszty całego sportowego Tarnowa ?
Nie wiem jak definiują 'czyimś kosztem' ludzie wydający odgłosy małp gdy na boisko wbiega murzyn, niemniej jednak dla reszty świata pieniądze które idą w tym przypadku na żużel nie miały iść na kogoś innego, są efektem lokalnego zrywu polityczno-biznesowego i nie są nikomu zabrane, ukradzione, obiecane, więc żeby uznać je za zdobyte czyimś kosztem musiałbyś chyba być po paru wizytach na sektorze gości...extremal pisze:nie dadzą na inne sporty (znowu) - tylko na żużel, proste. Oby tak nie było.Roberto pisze:Co to są te koszty całego sportowego Tarnowa ?
Uhuhu ale się uśmiałemRoberto pisze:są efektem lokalnego zrywu polityczno-biznesowego
A co to ma do rzeczy, ja na przykład pierdnąłem ale nie wydawało mi się to istotne w dyskusji.Kulfon pisze:Uhuhu ale się uśmiałem