Euro 2012 w Tarnowie?
Tez sie nad tym zastanawialem i nie wiem, taka konwencja chyba, ktorej my raczej nie zrozumiemy.
Tu dla odmiany promo BBC http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18218458 Tez bez szalu, kojarzy mi sie z intrem Heroes 3.
Tu dla odmiany promo BBC http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18218458 Tez bez szalu, kojarzy mi sie z intrem Heroes 3.
Piłka nożna wcale mnie nie bawi i nie interesuje. Dostrzegam jednak pewne plusy. Kilka dróg powstało, kilka lotnisk zmodernizowano. Skoro jest to jakiś sposób na wykonanie infrastruktury, niech będzie. I tak zapłacą kibice.
A to, że przy okazji powstają jakieś filmiki... Każdy chce zarobić.
A to, że przy okazji powstają jakieś filmiki... Każdy chce zarobić.
Zając najlepszy jest w śmietanie.
Gdybyśmy zaczęli budować autostrady i drogi ekspresowe 20 lat temu, to cała inwestycja była by rozciągnięta w czasie, przez to tańsza (nie było by nagłych skoków cen surowca na przykład) - niestety, widocznie 'tak się nie da' i musimy wykorzystywać masowe imprezy do budowania podstawowej infrastrukturytrix pisze:Taniej będzie
To nauczka dla przyszłych pokoleń - będą chciały wyremontować nagle wszystkie autostrady - fundną sobie Mistrzostwa Świata 2038
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Już wystarczająco tanio nam te autostrady/drogi budują i skończyć nie mogą.
A co poniektóre firmy z tej taniości, to po drodze bankrutują i ogłaszają upadłość.
Imprezy sportowe typu MŚ w piłce nożnej, ME w piłce nożnej nie mówiąc już o Igrzyskach Olimpijskich są tak prestiżowymi, że cały świat patrzy na kraj organizatora.
Jedynie malkontenci tego nie dostrzegają i negują jak to czynią między innymi politycy pewnej partii, której nazwy nie godzi się wymieniać.
A co poniektóre firmy z tej taniości, to po drodze bankrutują i ogłaszają upadłość.
Imprezy sportowe typu MŚ w piłce nożnej, ME w piłce nożnej nie mówiąc już o Igrzyskach Olimpijskich są tak prestiżowymi, że cały świat patrzy na kraj organizatora.
Jedynie malkontenci tego nie dostrzegają i negują jak to czynią między innymi politycy pewnej partii, której nazwy nie godzi się wymieniać.
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
To trzeba się zabrać za robotę, a nie marudzić na forum, to i kaska w portfelu będzietrix pisze:Możesz mnie oświecić co mam z tego prestiżu, poza mniejsza ilością pieniędzy w portfelu ??.
Ja tam uczciwie pracuję, zarabiam i cieszę się, że o mojej ojczyźnie jest głośno w świecie z okazji organizacji ME w piłce nożnej. Pewnie drugiej tak prestiżowej imprezy organizowanej przez Polskę już nie doczekam.
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.