Zbieramy drużynę DZIEWCZYN do gry w piłkę nożną
Jeśli twoją pasją jest piłka nożna, trenujesz, trenowałaś lub chcesz po prostu trochę „pokopać” i przy tym dobrze się bawić ta propozycja jest właśnie dla ciebie . Zbieramy ekipę do gry w piłkę nożną. Startujemy z „treningami” jak tylko zgłosi się wystarczająca liczba osób. Będziemy grać na orliku przy IVLO i na boisku przy ul. Sucharskiego. Propozycja skierowana jest do dziewczyn powyżej 16-stego roku życia. Wszystkie zainteresowane osoby prosimy o kontakt pod adresem e-mail [email protected]. ZAPRASZAMY!
Ps. NIE PRZEJMUJ SIĘ WIEKIEM ! W naszej grupie są już osoby nawet do 30 lat.
Piłka nożna dla DZIEWCZYN
-
- Archont
Ok, w przedziale wiekowym w takim razie się mieszczę Teraz się tylko zastanawiam, jakie są oczekiwania wobec osób, które nigdy nie trenowały, a chcą pokopać Dozwolona jest zadyszka w bieganiu po boisku w tą i z powrotem? Szukacie kogoś, kto jednak coś tam potrafi, czy jak ktoś zaczyna od zera to też może być? Pytam na razie z ciekawości, bo jeszcze się nie zdecydowałam.
Zapraszamy KAŻDEGO bez względu na "doświadczenie" w kopaniu piłki Zainteresowane dziewczyny prosimy o szybki kontakt pod adresem [email protected].gosis pisze:Ok, w przedziale wiekowym w takim razie się mieszczę Teraz się tylko zastanawiam, jakie są oczekiwania wobec osób, które nigdy nie trenowały, a chcą pokopać Dozwolona jest zadyszka w bieganiu po boisku w tą i z powrotem? Szukacie kogoś, kto jednak coś tam potrafi, czy jak ktoś zaczyna od zera to też może być? Pytam na razie z ciekawości, bo jeszcze się nie zdecydowałam.
Wiek jest podkreślony ponieważ wiele osób myślało, że to ogłoszenie jest dla dzieci. Jeśli twoja córka chcę grać w piłkę to w Tarnowie istnieją odpowiednie sekcje np. w Westovii Tarnów http://westovia.pl/tarnowiack pisze:zabrzmiało tak że nawet ja nie będąc kobietą poczułem sie strasznie staro...Tosini pisze:W naszej grupie są już osoby nawet do 30 lat.
moja mała rwie sie do piłki ale ma dopiero 5 lat wiec odpada... ale przekaże znajomej - kiedyś grała, moze bedzie zainteresowana.
pozdrawiam i dobrej zabawy.
Jestem z Tuchowa, i jestem w trakcie zakładania damskiej sekcji, w naszym miejskim klubie. Żeby powstała grupa w naszym rejonie i żebyśmy mogły grać, potrzeba jeszcze 2 drużyn. W Tarnowie na pewno znajdą się chętne dziewczyny, takie 2 sekcje mogły by powstać np. na Unii i Tarnovii Wtedy mogłybyśmy grać profesjonalnie, mieć treningi, mecze, i grać o punkty
Jeśli ktoś potrzebuje więcej informacji proszę pisać na e-mail [email protected]
Jeśli ktoś potrzebuje więcej informacji proszę pisać na e-mail [email protected]