Kamera sportowa

Imprezy sportowe, plotki z torów, boisk, dyskusje o sporcie

ClNEK
Archont

Post autor: ClNEK »

ja się już przekonałem, że po nietypowe części samochodowe warto pojechać do ASO niż na allegro kupować, sprawdziłem to na przykładzie AUDI, BMW, DAEWOO

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

ClNEK, ja wręcz przeciwnie. Padł mi alternator, na złomie nie mieli takiego alternatora, a nie widziało mi się wydawać 1600zł w ASO ;) Uratowało mnie allegro właśnie :P Chociaż to zależy co masz na myśli mówiąc nietypowe części ;)

ClNEK
Archont

Post autor: ClNEK »

Alternator jest raczej typową częścią samochodową i oczywiste jest, że używana będzie tańsza jak nowa. Za to elementy nadwozia, części tapicerki itp często można kupić taniej w ASO niż na allegro

horacy86
Obywatel
Kontakt:

Post autor: horacy86 »

LordRuthwen masz może jakieś inne filmiki z tej kamery, np. z asg oraz bardzo interesuje mnie jakość w pomieszczeniu przy sztucznym świetle.
Jak masz chwilę to wrzuć na stronę link bo zastanawiam się nad zakupem tego typu kamery i jestem jeszcze nie zdecydowany czy jest sens przepłacać jeżeli będę ją raz na ruski rok używał
Twoje centrum adrenaliny www.paintball-malopolska.pl

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

horacy86, problem w tym, że budynków mamy jak na lekarstwo, jest jeden w zasadzie, ale tam sztucznego światła nie ma :)
Będziemy tam to się pomyśli.

horacy86
Obywatel
Kontakt:

Post autor: horacy86 »

LordRuthwen, gdybyś miał jeszcze raz kupić kamerkę to kupiłbyś tą samą? Bo za 80zł to jakość filmiku naprawdę bardzo dobra lecz ty ją testujesz dłuższy czas więc napisz czy się sprawdza. Ciągle mam wątpliwości co do kamerki bo fajny gadżet lecz pewnie raz na ruski rok
Twoje centrum adrenaliny www.paintball-malopolska.pl

Lilith
Proedroj

Post autor: Lilith »

horacy86, tak kupilibyśmy ją jeszcze raz zresztą w nowym roku zamierzamy zakupić drugą sztukę tym razem będzie jeszcze bardziej maltretowana niż ta :) wiec i lepsze informacje na jej temat będziemy mogli umieścić i ciekawsze filmiki rzecz jasna :)

ODPOWIEDZ