Ponieważ z roku na roku robił to samo. Ten sam cykl przygotowań. Współpraca z tymi samymi tunerami, z tymi samymi ludźmi z teamu. Może trochę źle mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o to, że zmiana klubu nie jest głównym czynnikiem lepszych wyników. To dało mu tylko kolokwialnego "kopa" żeby coś zmienić. Zmiana otoczenia mu pomogła w przejrzeniu na oczy, ale to inne rzeczy decydują o lepszej dyspozycji. Zgadzam się również w całej rozciągłości z postem suraiwa. Inwestycja w samego siebie, w sprzęt i w team - to są czynniki które spowodowały stan rzeczy z którego teraz się cieszymy.Cubaza pisze:skoro zmiana klubu tego nie spowodowała, to dlaczego w Unii nie zdobył drugiego mistrzostwa kraju, nie zdobył złotego kasku itd
Niesamowity sezon Janusza
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.
-
- Prytan
To i tak tylko powtórka z rozrywki. W 2005 Janusz był:Deto pisze:No to Janek do złota IMP, złotego kasu, dołozy jeszcze pewnie złoto DMP i awans do Grand Prix. Robi wrażenie.
- IMP
- DMP
- Mistrzem Europy Par
- zwycięzcą Złotego Kasku
- zwycięzcą Srebrnego Kasku
- I vice MIMP
- I vice MMPPK
- I vice MDMP
Moim zdaniem obsada SGP w przyszłym sezonie będzie wyglądała następująco:Mulator pisze:...może chłopaki z BSI się skuszą i zaproszą go do GP
1. Gollob
2. Crump
3. Hampel
4. Bjerre
5. Holta
6. Holder
7. Hancock
8. Harris
9. Lindgren
10. Lindbaeck
11. Łaguta
12. Sajfutdinow
13. Pedersen
14. Kołodziej
15. Jonsson/Andersen/Richardson - wg uznania
na razie to tylko typy bo jeszcze dwie rundy i wiele się może zmienić
To jak jesteś taki dokładny to na nasz klub też mówisz, że jest z Mościc nie z Tarnowa? Wiem, że trochę uogólniłem, ale chodzi o fakt, że jest tarnowską Jaskółką z krwi i kości.
Karamba, bardzo prawdopodobny skład, sam też tak to widzę, chociaż obstawiam, że jednak Pedersen na zakończenie obecnego cyklu załapie się do ósemki, a dzika karta powędruje po raz n-ty do Angola
Karamba, bardzo prawdopodobny skład, sam też tak to widzę, chociaż obstawiam, że jednak Pedersen na zakończenie obecnego cyklu załapie się do ósemki, a dzika karta powędruje po raz n-ty do Angola
Ale Mościce to dzielnica Tarnowa, a Zaczarnie nie Z resztą piszę to z przymrużeniem oka, ja tam Januszowi źle nie życzę, jednak widząc te wszystkie uwarunkowania i układy ciężko będzie z jego dziką kartą w GP. Na pewno należy mu się, ale zbyt dużo zawodników odpadnie takich, którzy kartę dostać "muszą"
Jasiu Zielona Herbatka Kolodziej to Sprzedawczyk , sprzedal Unie i siebie Dworakowskiemu za DK na GP w Lesznie.
Mam nadzieje ze juz NIGDY nie wroci do Unii Tarnow.
Nie wracaj TU juz.Jesli juz to do Zaczarnia.
Nigdy nie bedziesz Tarnowianinem.
Zamieszkaj w Krakowie u swojego przydupasa Cegielskiego.
Moim Nowym Idolem jest KK.
To On zdobywa teraz medale dla Jaskolek.
Pozdro z Buczy.
Mam nadzieje ze juz NIGDY nie wroci do Unii Tarnow.
Nie wracaj TU juz.Jesli juz to do Zaczarnia.
Nigdy nie bedziesz Tarnowianinem.
Zamieszkaj w Krakowie u swojego przydupasa Cegielskiego.
Moim Nowym Idolem jest KK.
To On zdobywa teraz medale dla Jaskolek.
Pozdro z Buczy.
maly1965, zawiść na całego. Kibic, który nagle zapomniał, ile dla nas zrobił Janusz Kołodziej. Kiedy spadliśmy do pierwszej ligi to został po to, aby pomóc. Tego nie pamiętasz?
Każdy może zmienić klub! Ale Ty tego nie możesz zrozumieć.
A tak właściwie to dlaczego idolem jest Krzysztof Kasprzak? Przecież on nie jeździł w najważniejszych momentach dla Unii.
Każdy może zmienić klub! Ale Ty tego nie możesz zrozumieć.
A tak właściwie to dlaczego idolem jest Krzysztof Kasprzak? Przecież on nie jeździł w najważniejszych momentach dla Unii.