Niesamowity sezon Janusza

Imprezy sportowe, plotki z torów, boisk, dyskusje o sporcie

kaka
Prytan
Kontakt:

Post autor: kaka »

Cubaza pisze:skoro zmiana klubu tego nie spowodowała, to dlaczego w Unii nie zdobył drugiego mistrzostwa kraju, nie zdobył złotego kasku itd
Ponieważ z roku na roku robił to samo. Ten sam cykl przygotowań. Współpraca z tymi samymi tunerami, z tymi samymi ludźmi z teamu. Może trochę źle mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o to, że zmiana klubu nie jest głównym czynnikiem lepszych wyników. To dało mu tylko kolokwialnego "kopa" żeby coś zmienić. Zmiana otoczenia mu pomogła w przejrzeniu na oczy, ale to inne rzeczy decydują o lepszej dyspozycji. Zgadzam się również w całej rozciągłości z postem suraiwa. Inwestycja w samego siebie, w sprzęt i w team - to są czynniki które spowodowały stan rzeczy z którego teraz się cieszymy.
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.

Awatar użytkownika

Versacz
Archont

Post autor: Versacz »

Zawsze byłem, jestem i będę za Unią. I nie ważne kto u nas jeździ. A co do Jaśka życzę mu jak najlepiej. Bo na pewno kiedyś do nas wróci, tak jak Rickardson.

Pawel
Obywatel

Post autor: Pawel »

angelo pisze:Pamiętam jak w finale IMŚJ wygrał wszystkie 5 biegów i w finale (chory regulamin) upadł atakując pierwszą pozycję.
Coś Ci się kolego pomyliło, Janusz nigdy nie startował w finale IMŚJ. Ewidentnie nie miał szczęścia do tych zawodów.

Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

No to Janek do złota IMP, złotego kasu, dołozy jeszcze pewnie złoto DMP i awans do Grand Prix. Robi wrażenie.

Racjonalista
Prytan

Post autor: Racjonalista »

Co do kibicowania (Janusz vs. Kasper). Też nie miałem z tym problemu. Wiadomo kto jeździ z Jaskółką na plastronie.

Pawel
Obywatel

Dokładnie tak jak ja, wiadomo kto jest tarnowianinem z krwi i kości.

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Deto pisze:No to Janek do złota IMP, złotego kasu, dołozy jeszcze pewnie złoto DMP i awans do Grand Prix. Robi wrażenie.
To i tak tylko powtórka z rozrywki. W 2005 Janusz był:
- IMP
- DMP
- Mistrzem Europy Par
- zwycięzcą Złotego Kasku
- zwycięzcą Srebrnego Kasku
- I vice MIMP
- I vice MMPPK
- I vice MDMP

Mulator
Obywatel

Post autor: Mulator »

co do tytułów jakie zdobył w tym roku Janek trzeba dorzucić Drużynowe Mistrzostwo Świata. Tam też pokazał się z dobrej strony i może chłopaki z BSI się skuszą i zaproszą go do GP

Awatar użytkownika

karamba
Archont
Kontakt:

Post autor: karamba »

Mulator pisze:...może chłopaki z BSI się skuszą i zaproszą go do GP
Moim zdaniem obsada SGP w przyszłym sezonie będzie wyglądała następująco:
1. Gollob
2. Crump
3. Hampel
4. Bjerre
5. Holta
6. Holder
7. Hancock
8. Harris
9. Lindgren
10. Lindbaeck
11. Łaguta
12. Sajfutdinow
13. Pedersen
14. Kołodziej
15. Jonsson/Andersen/Richardson - wg uznania

na razie to tylko typy bo jeszcze dwie rundy i wiele się może zmienić

faleQ
Archont
Kontakt:

Post autor: faleQ »

Mam nadzieję, że Janek stanie na pudle w GP Bydgoszczy :) i pokaże na co go stać.

Lechu
Archont

Post autor: Lechu »

Pawel pisze:Dokładnie tak jak ja, wiadomo kto jest tarnowianinem z krwi i kości.
Emkhm Kim? :P Chyba zaczarnianinem

Pawel
Obywatel

To jak jesteś taki dokładny to na nasz klub też mówisz, że jest z Mościc nie z Tarnowa? Wiem, że trochę uogólniłem, ale chodzi o fakt, że jest tarnowską Jaskółką z krwi i kości.

Karamba, bardzo prawdopodobny skład, sam też tak to widzę, chociaż obstawiam, że jednak Pedersen na zakończenie obecnego cyklu załapie się do ósemki, a dzika karta powędruje po raz n-ty do Angola :-?

Lechu
Archont

Post autor: Lechu »

Ale Mościce to dzielnica Tarnowa, a Zaczarnie nie :P Z resztą piszę to z przymrużeniem oka, ja tam Januszowi źle nie życzę, jednak widząc te wszystkie uwarunkowania i układy ciężko będzie z jego dziką kartą w GP. Na pewno należy mu się, ale zbyt dużo zawodników odpadnie takich, którzy kartę dostać "muszą"

maly1965
Obywatel

Post autor: maly1965 »

Jasiu Zielona Herbatka Kolodziej to Sprzedawczyk , sprzedal Unie i siebie Dworakowskiemu za DK na GP w Lesznie.
Mam nadzieje ze juz NIGDY nie wroci do Unii Tarnow.
Nie wracaj TU juz.Jesli juz to do Zaczarnia.
Nigdy nie bedziesz Tarnowianinem.
Zamieszkaj w Krakowie u swojego przydupasa Cegielskiego.
Moim Nowym Idolem jest KK.
To On zdobywa teraz medale dla Jaskolek.

Pozdro z Buczy.

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

maly1965, zawiść na całego. Kibic, który nagle zapomniał, ile dla nas zrobił Janusz Kołodziej. Kiedy spadliśmy do pierwszej ligi to został po to, aby pomóc. Tego nie pamiętasz?
Każdy może zmienić klub! Ale Ty tego nie możesz zrozumieć.
A tak właściwie to dlaczego idolem jest Krzysztof Kasprzak? Przecież on nie jeździł w najważniejszych momentach dla Unii.

ODPOWIEDZ