[Sprzedam] Galaxy NOTE 5 wersja USA (At&T).
Moderator: Goscinny
[Sprzedam] Galaxy NOTE 5 wersja USA (At&T).
Sprzedam telefon Samsung Galaxy Note 5 w wersji USA zakupiony w sieci AT&T. Menu angielskie, ściągnięty simlock. Kolor: odcienie niebieskiego. Obsługuje wyłącznie częstotliwości LTE w USA, więc u nas transfer danych komórkowych działa tylko w 3G (HSPA+). Stan jak nowy, nie był używany dlatego brak śladów użytkowania, rys, pęknięć itp. W zestawie jest rysik, kabura, pancerny case, słuchawki (białe), oryginalna ładowarka (wymaga przejściówki na 230V). Cena 950 zł - do negocjacji! Kontakt na priv.
-
- Rhetor
Re: [Sprzedam] Galaxy NOTE 5 wersja USA (At&T).
Nie uważasz, że trochę dużo za nie w pełni funkcjonalny sprzęt podczas gdy nowy można kupić za 1350 zł?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
A ja bym sprawdził to LTE, bo koledzy kupili w USA Motorole też niby z LTE tylko na Stany, a w Polsce działało bez problemu.
Dzięki za zwrócenie uwagi. Można negocjować cenę.
-
- Rhetor
.........daję 250.........
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
Co prawda "Specifications may vary by country. Feel free to email us if you spot a mistake." ale wg specyfikacji https://www.sammobile.com/devices/galax ... /SM-N920P/" onclick="window.open(this.href);return false; obsługuje częstotliwości LTE: B2(1900), B4(AWS), B5(850), B12(700), B25(1900), B26(800); 4G TDD LTE: B41(2500)"Goscinny pisze:A ja bym sprawdził to LTE, bo koledzy kupili w USA Motorole też niby z LTE tylko na Stany, a w Polsce działało bez problemu.
O ile przy Motoroli jest to mozliwe(jedna Motorola na każdy rynek) o tyle w Samsungach zawsze był problem bo w Europie dawali Exynosy, natomiast w USA wychodziły Snapdragony. Dodatkowo wersje na przykład dla różnych sieci(Verizon) posiadały jeszcze swoje własne modele. Więc jestem bardzo skłonny uwierzyć w to, że w tym Samsungu nie ma LTE
Dodatkowe info.
Został zaktualizowany Android do wersji 7. z obsługą j. polskiego (niektóre aplikacje i komunikaty są nadal w j. ang.). Sprzedaję model z 4/64GB! Aktualna cena 850 zł. Oferty na priv.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Został zaktualizowany Android do wersji 7. z obsługą j. polskiego (niektóre aplikacje i komunikaty są nadal w j. ang.). Sprzedaję model z 4/64GB! Aktualna cena 850 zł. Oferty na priv.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
A nie lepiej rozwiać wszelkie domysły, włożyć swoją kartę i przetestować LTE?
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Europejskie częstotliwości LTE: B1, B3, B7, B20, B38ad2222 pisze:A nie lepiej rozwiać wszelkie domysły, włożyć swoją kartę i przetestować LTE?
Częstotliwości LTE SM-N920P: B2, B4, B5, B12, B25, B26, B41
Sprawdzałem. 3G działa rewelacyjnie.