Poszukuję namiarów na firmę (najlepiej w Tarnowie) która specjalizuje się w technologiach webowych i bazach danych.
I nie chodzi o to, że robią strony WWW
Poszukuję producenta oprogramowania
Moderator: Goscinny
-
- Rhetor
Re: Poszukuję producenta oprogramowania
Odpowiedzią na Twoje pytanie jest json + rest-api
Ale firmy takiej nie znam.
Ale firmy takiej nie znam.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Zależy co to ma być dokładnie. Bo firmy by się znalazły Tyle, że "technologie webowe i bazy danych" to dla mnie za mało informacji co to ma być
Nie to, żebym był specjalnie złośliwy, ale skoro na takim forum szukasz - to dobrze Ci radzę: odpuść sobie ten pomysł.Goscinny pisze:Poszukuję namiarów na firmę (najlepiej w Tarnowie) która specjalizuje się w technologiach webowych i bazach danych.
I nie chodzi o to, że robią strony WWW
Chyba Cubaza też to potwierdzi ?
-
- Rhetor
Dlaczego? Uważasz, że ludzie z Tarnowa nigdy nie korzystali z takich firm lub nie wiedzą co on w ogóle napisał?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Jestem takiego samego zdania jak Lord. Kto pyta nie błądzi a nieraz szybciej znajdzie ludzi tutaj niż na forum branżowym gdzie nie wiesz czego się spodziewać. Jeszcze trafi Ci się student, który potem się rozpłynie i zostaniesz z gównem którego nikt nie będzie potem chciał wspierać. A tutaj możesz dostać informacje o sprawdzonych firmach.
Pracuje w firmie, która może pomóc. Jak będziesz zainteresowany to proszę o kontakt.