Pilnie szukam blacharza dekarza, który podejmie wyzwanie aktimela i w tym roku wymaluje mi dach (blacha ocynk), wybije dwa okna dachowe, zaizoluje dach i strop.
Mówiąc krótko: zostałem wystawiony przez "fachowca" i szukam chętnych.
Potrzebuje fv, więc wujek nie wymaluje po pracy...
Kontakt: lordruthwen małpeczka interia.pl
pilnie szukam dekarza blacharza
Moderator: Goscinny
-
Autor tematu - Rhetor
pilnie szukam dekarza blacharza
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
Autor tematu - Rhetor
Re: pilnie szukam dekarza blacharza
Jak coś to dalej aktualne
Gratuluje poczucia humoruLordRuthwen pisze:Pilnie szukam blacharza dekarza, który podejmie wyzwanie aktimela i w tym roku wymaluje mi dach (blacha ocynk), wybije dwa okna dachowe, zaizoluje dach i strop.
Mówiąc krótko: zostałem wystawiony przez "fachowca" i szukam chętnych.
Potrzebuje fv, więc wujek nie wymaluje po pracy...
Kontakt: lordruthwen małpeczka interia.pl
Fachowiec, FV, w tym roku - powodzenia.
-
Autor tematu - Rhetor
Znaczy że jesteś specjalistą od wszystkiego a nie znasz rynku, ekipy do elewacji na tych samych warunkach zacząłem szukać jeszcze później, wchodzą za 2 tygodnie. Dekarzy mam kilku, ale mają ceny z kosmosu.
Uzupełniając pierwszy post - umowa w tym miesiącu robota na wiosnę, bo na tą pogodę łażenie po dość stromym dachu nie jest najlepszym pomysłem.
Uzupełniając pierwszy post - umowa w tym miesiącu robota na wiosnę, bo na tą pogodę łażenie po dość stromym dachu nie jest najlepszym pomysłem.
Akurat przerabiam tematy budowlane w swoim domku i wiem, że zdobycie sensownej ekipy wymaga dużego wyprzedzenia... Z drugiej strony, czy nie boisz się brać fachowców, którzy mają krótkie terminy? Sprawdzałeś ich "portfolio"?LordRuthwen pisze:Znaczy że jesteś specjalistą od wszystkiego a nie znasz rynku, ekipy do elewacji na tych samych warunkach zacząłem szukać jeszcze później, wchodzą za 2 tygodnie. Dekarzy mam kilku, ale mają ceny z kosmosu.
Gdzie napisał, że chce krótkie terminy? Przypominam, że post właściwy jest z lipca. Sorry ale każda ekipa wymaluje dach w przebiegu 5 miesięcy.
-
Autor tematu - Rhetor
bart11, nie tylko sprawdziłem portfolio ale również mieszkałem w bloku, który ta ekipa ociepliła i na prawdę nie było się do czego doczepić.