Coś się dzieje w Tarnowie
Tarnów będzie gospodarzem ogólnopolskiej XI Konferencji "Problemy rekonstrukcji wypadków drogowych". Z reguły na tych konferencjach są goście zagraniczni
Organizatorem jest IES Kraków
http://ies.krakow.pl/2009prwd/
SYMPOZJUM W TARNOWIE
Sądzę, że gdybym tego nie napisał to o tej Konferencji wiedziałoby tylko kilku ludków z Tarnowa, a uczestników będzie oj będzie. Szkoda, że tego typu przedsięwzięć się nie promuje czy to w prasie czy to w TTK.
Problematyka tej Konferencji jest ciekawa i widowiskowa
W Tarnowie jest to organizowane bo WIMED w Tuchowie dysponuje odpowiednią bazą dla prób ruchowych.
Problematyka tej Konferencji jest ciekawa i widowiskowa
W Tarnowie jest to organizowane bo WIMED w Tuchowie dysponuje odpowiednią bazą dla prób ruchowych.
-
- Rhetor
A jeszcze nawiązując do konferencji, zjazdów etc. Niedawno odbyła się w Tarnowie Spartakiada Prawników - wyobraźcie sobie, że straszna kupa luda z całej Polski przyjechała, a tu wszystkie konkurencje rozwleczone po całym Tarnowie - basen na Piłsudskiego, bieżnia na Unii, druga na Tarnovii, bilard jeszcze gdzieś indziej - no niby to dla miasta promocja, bo przy okazji ludzie zwiedzą to nasze piękne miasto. Ale idźmy dalej - hotele zarezerwowane wszystkie (ledwo miejsca wystarczyło), od Zajazdu pod Dębem do Zajazdu nad Dunajcem. W Chemiku barman zamknął bar o 23.00 (bo kończy pracę icomipanterazzrobisz), a najdłużej czynne lokale - do 1.00 (flamingo pewnie dłużej, ale kto by tam chciał na grzybobranie w obcym mieście chodzić...)
I tak to nasze tarnowskie zadupie wygląda pod względem "kulturalno-oświatowym", szczególnie nocną porą...
[ Dodano: 24-09-2009, 8:38 ]
To wo końcu się nie dowiemy od WORLDKA czy będzie jakiś pokaz kiedyś gdzieś? A może jakieś ciekawe linki w sieci? Bo to dość ciekawy temat, a jednocześnie baaardzo niszowy...
I tak to nasze tarnowskie zadupie wygląda pod względem "kulturalno-oświatowym", szczególnie nocną porą...
[ Dodano: 24-09-2009, 8:38 ]
To wo końcu się nie dowiemy od WORLDKA czy będzie jakiś pokaz kiedyś gdzieś? A może jakieś ciekawe linki w sieci? Bo to dość ciekawy temat, a jednocześnie baaardzo niszowy...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
- Kontakt:
I Ogólnopolskie Forum Młodych Samorządowców
Spartakiada Prawników
XVII Zjazd Drogowców Miejskich
Światowe Forum Mediów Polonijnych
II Forum Inwestycyjne
itp itd...
Faktycznie nie ma co...
W Tarnowie się coś dzieje, a co do Forum Młodych Samorządowców , to muszę tutaj tych młodych ludzi pochwalić! Wspaniałe cztery dni z młodymi, mądrymi, inteligentnymi ludźmi, spędzone na dyskusjach, wykładach a także na zajęciach sportowych i zabawach! Mam cztery dni wyjęte z życiorysu, ale nie żałuję bo poznałem na prawdę ciekawe osoby! Gratuluje tym młodym ludziom i już wiem, że w przyszłym roku planują już imprezę o zasięgu europejskim!
Spartakiada Prawników
XVII Zjazd Drogowców Miejskich
Światowe Forum Mediów Polonijnych
II Forum Inwestycyjne
itp itd...
Faktycznie nie ma co...
W Tarnowie się coś dzieje, a co do Forum Młodych Samorządowców , to muszę tutaj tych młodych ludzi pochwalić! Wspaniałe cztery dni z młodymi, mądrymi, inteligentnymi ludźmi, spędzone na dyskusjach, wykładach a także na zajęciach sportowych i zabawach! Mam cztery dni wyjęte z życiorysu, ale nie żałuję bo poznałem na prawdę ciekawe osoby! Gratuluje tym młodym ludziom i już wiem, że w przyszłym roku planują już imprezę o zasięgu europejskim!
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?