Nowa strona www.tarnow.pl
Nowa strona www.tarnow.pl
Czy wiadomo coś komuś o szczegółach napisania nowej strony?
-
- Archont
-
- Rhetor
Za chwilę będzie nową oferta na przebudowanie strony.
www.tarnow.pl nie jest wykonana w technologii responsive design. Na telefonie coś tam się skaluje ale to nie jest responsive.
Tak, że za chwilę nowe zlecenie. Dla nie wtajemniczonych Responsive Design to już standard w projektowaniu do sieci związany z ciągłym wzrostem użytkowników tabletów i smartphonów na świecie.
Jak wygląda rozwój tego rynku pisać nie muszę, wystarczy sięgnąć po swój telefon
www.tarnow.pl nie jest wykonana w technologii responsive design. Na telefonie coś tam się skaluje ale to nie jest responsive.
Tak, że za chwilę nowe zlecenie. Dla nie wtajemniczonych Responsive Design to już standard w projektowaniu do sieci związany z ciągłym wzrostem użytkowników tabletów i smartphonów na świecie.
Jak wygląda rozwój tego rynku pisać nie muszę, wystarczy sięgnąć po swój telefon
Nie miałem na myśli starówka pomocy a przemoc. W związku z dość dużą analogią kafelków do kafelków windowsowych.
Poza tym mnie osobiście strona bardzo się podoba, ale nie miałem czasu jeszcze potestować.
PS Na zamówienia do kwoty bodaj 40 tys. nie musi być przetargów. Natomiast funkcjonuje rozporządzenie prezydenta miasta, które nakazuje rozstrzygać w przetargach zamówienia, których wartość przekracza już 20 tys. zł.
Poza tym mnie osobiście strona bardzo się podoba, ale nie miałem czasu jeszcze potestować.
PS Na zamówienia do kwoty bodaj 40 tys. nie musi być przetargów. Natomiast funkcjonuje rozporządzenie prezydenta miasta, które nakazuje rozstrzygać w przetargach zamówienia, których wartość przekracza już 20 tys. zł.
Nie wiem. Nie jestem biegły a w tej chwili nie mam czasu szukać. Gdy ja ubiegałem się o przedłużenie umowy na miejskie media społecznościowe to wiem, że miasto zbierało oferty też od innych. Ale nie wiem, w jakim trybie. Wiem tylko jak się to skończyło.lll pisze:Nie ma obowiązku robienia zapytania ofertowego?gushman pisze:Na zamówienia do kwoty bodaj 40 tys. nie musi być przetargów
Wydaje mi się, że uczciwie wobec podatników jest robienie ogłoszonego przetargu, bądź zapytania ofertowego. Wtedy jest to uczciwe i ekonomicznie korzystne, bo jest konkurencja i wygrywa najlepszy. Niestety praktyka pokazuje, że to daje pole do popisu, a ja tam wolę dopytać, bo przecież za to płace moimi podatkami. Jeśli ktoś więc wydaje moje pieniądze, chciałbym, żeby to zrobił najlepiej.
Fakt nie wziąłem tego pod uwagę. Ale żeby był chociaż najtańszy to wciąż potrzebne jest ogłoszenie, żeby potencjalni najtańsi się zgłosili. Pisałeś, że gdy "ubiegałeś się o przedłużenie umowy na miejskie media społecznościowe to wiem, że miasto zbierało oferty". Kojarzysz może, czy ogłaszali zaproszenie gdzieś na swoich stronach?gushman pisze:W administracji publicznej ZAWSZE wygrywa NAJTAŃSZY!