Karuzela marzeń, karuzela stanowisk.
Karuzela marzeń, karuzela stanowisk.
Na początek aby rozluźnić atmosferę proponuję posłuchać Kory
http://www.youtube.com/watch?v=tCLXx_hRhsA
A teraz do rzeczy, kadencja w Magistracie zmierza ku końcowi. Niedługo zaczną się dyskusje kto na prezydenta. Mam swoje przemyślenia ale dzisiaj za wcześnie jeszcze na ich publikację. Chętnie zdeponuję moją wiedzę i przemyślenia u zaufanej osoby aby odtworzyć je w stosownym czasie.
Pan Ścigała nie wystartuje. Odfrunie na inne, lepsze stanowisko. Jego tamtejszy poprzednik poleci znacznie wyżej. Na fotel wystartuje czarny koń z PO a z opozycji kandydat PiS.
To mi się przyśniło
http://www.youtube.com/watch?v=tCLXx_hRhsA
A teraz do rzeczy, kadencja w Magistracie zmierza ku końcowi. Niedługo zaczną się dyskusje kto na prezydenta. Mam swoje przemyślenia ale dzisiaj za wcześnie jeszcze na ich publikację. Chętnie zdeponuję moją wiedzę i przemyślenia u zaufanej osoby aby odtworzyć je w stosownym czasie.
Pan Ścigała nie wystartuje. Odfrunie na inne, lepsze stanowisko. Jego tamtejszy poprzednik poleci znacznie wyżej. Na fotel wystartuje czarny koń z PO a z opozycji kandydat PiS.
To mi się przyśniło
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Chyba tytuł wątku najwierniej odzwierciedli wiadomość na magistrackiej stronie.
Wierzę, że nowy prezes jest osobą kompetentną ale.....
I co o tym myśleć? Chyba, że strona stowarzyszenia jest nieaktualna.
Przedsiębiorstwo Usług Komunalnych rozpoczęło pracę
Wt 02.04.2013 15:56
Biuro Prasowe
Znaczniki:
Nowa spółka powstała od kwietnia i zajmować się będzie szeroko rozumianym utrzymaniem miasta. Jej główne zadania dotyczyć będą gospodarowania odpadami w myśl nowej „ustawy śmieciowej” oraz bieżącego utrzymania infrastruktury miasta. W tym drugim przypadku chodzi m.in. o przysłowiowe łatanie dziur w drogach, utrzymanie nawierzchni, chodników i terenów zielonych.
Przedsiębiorstwo Usług Komunalnych będzie ściśle współpracować z Miejskim Przedsiębiorstwem Gospodarki Komunalnej, Tarnowskim Operatorem Komunalnym oraz innymi operatorami komunalnymi obsługującymi miasto i subregion tarnowski.
Prezesem nowej spółki został Bogusław Placek. Absolwent i wykładowca Wyższej Szkoły Oficerskiej Wojsk Inżynieryjnych we Wrocławiu, pracownik naukowy Małopolskiej Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Tarnowie. Posiada też doświadczenie dowódcze, inżynieryjne i biznesowe. Był m.in. prezesem zarządu Fabryki Farb i Lakierów „Śnieżka”, nadzorował inwestycje w ABM Solid.
Wierzę, że nowy prezes jest osobą kompetentną ale.....
http://www.tarnowianie.com.pl/wladze.phpWładze Stowarzyszenia "Tarnowianie" wybrane podczas Walnego Zebrania Członków Stowarzyszenia 14 kwietnia 2010 roku.
Zarząd:
Bogusław Placek - Prezes Stowarzyszenia "Tarnowianie"
I co o tym myśleć? Chyba, że strona stowarzyszenia jest nieaktualna.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Klucz do całej sprawy. Nadzór inwestycyjny nijak się ma do wynegocjowanej ceny za daną inwestycję. Jeżeli znajdziesz podczas grzebania, że odpada gdzieś tynk albo gnie się zbrojenie - to i owszem, nadzór odpowiada.lll pisze:nieudane inwestycje
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński