Gmina przyjazna rowerom - zgadnijcie jaka
-
Autor tematu - Rhetor
Gmina przyjazna rowerom - zgadnijcie jaka
Ja pierniczę - http://www.tarnowianin.com/5266_gmina_p ... niony.html
Odważyłem się tylko raz przejechać z żoną rowerami z Wojnicza do Tarnowa przez Mościce rzecz jasna, o jeździe czwórką nie ma co marzyć. Nigdy więcej nie pojadę. Organizacja ruchu koszmarna. Raz trzeba jechać chodnikiem, za chwilę ulicą i kierowcy "trąbią". Co ich obchodzi "ustąp temu z prawej". Rozumiem, że im zawsze spieszy się ale ja też mam prawo do życia i poruszania się po mieście.
Nie wiem kto to wymyślił lecz nie widzę w tym niczego przyjaznego. Znak : droga dla rowerów i pieszych czyli chodnik. Mam po drzewach jechać ? Nie pozostaje nic innego tylko zsiąść i prowadzić rower. Nie rozjadę przecież kobiety z wózkiem dla bliźniaków. Na ulicę nie mogę, mam znak. Bardzo przyjazne.
Nie wiem kto to wymyślił lecz nie widzę w tym niczego przyjaznego. Znak : droga dla rowerów i pieszych czyli chodnik. Mam po drzewach jechać ? Nie pozostaje nic innego tylko zsiąść i prowadzić rower. Nie rozjadę przecież kobiety z wózkiem dla bliźniaków. Na ulicę nie mogę, mam znak. Bardzo przyjazne.
Zając najlepszy jest w śmietanie.
Chyba pora zaprotestować. jak to możliwe, że w mieście w którym urzędnik odpowiedzialny za drogi na oficjalnej stronie UM przyznaje z rozbrajająca szczerością, że nie potrafi wskazać jednej prawidłowo wykonanej drogi rowerowej w mieście. Serio jest taki zapis. Może to mało patriotyczne, ale zaprotestować trzeba.
"Nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi"
wadas pisze:To tak jakby tarnowskiej fabryce taczek przyznali tytuł "Car of the year w polsce" kpina.
kara = taczka
http://slaski.pl.tl/K-_-L-.htm
- Miasto Tarnów zgłosiło Tarnowskie Centrum Informacji, które zbierało dane i wypełniło ankietę konkursową. Pomoc w kompletowaniu wniosku okazał Urząd Miasta Tarnowa - wyjaśnia Marcin Pałach, dyrektor TCI.
Już wiecie kto wypisał miastu taką laurkę. A może przyszła po prostu jakaś kolejna ankieta i jakiś stażysta z góry na dół zaznaczył okienko z maksymalną liczbą punktów.
Kpina, ale bzdurne rankingi szybko przepadają w niebycie.
Już wiecie kto wypisał miastu taką laurkę. A może przyszła po prostu jakaś kolejna ankieta i jakiś stażysta z góry na dół zaznaczył okienko z maksymalną liczbą punktów.
Kpina, ale bzdurne rankingi szybko przepadają w niebycie.
Podaj źródło informacji, albo przestań szczekać.maup pisze:no jak nie jak tak? sponsorowanie przez UMT masów krytycznych itp. "oddolnych inicjatyw" musiało się w końcu spotkać z nagrodą
Pieniądze "na rowery" w Tarnowie bierze Sokół na Puchar, w którym biorą udział w większości przyjezdni.
Jeśli jesteś tak dobrze poinformowany to może wiesz kto i jakie sumy dostawał od PGNiG na "kolarstwo".
3150ml ARh- & DKMS
Teraz pytanie za 100 punktów skąd jest finansowane TCI ?gushman pisze:- Miasto Tarnów zgłosiło Tarnowskie Centrum Informacji, które zbierało dane i wypełniło ankietę konkursową. Pomoc w kompletowaniu wniosku okazał Urząd Miasta Tarnowa - wyjaśnia Marcin Pałach, dyrektor TCI.
Bardzo dobrze że ta nagroda trafiła świetnie , wyśmienicie
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''