Pomoc dla szkoły

Wiadomości "z miasta".
ODPOWIEDZ

Autor tematu
Nibi
Metoikos

Pomoc dla szko³y

Post autor: Nibi »

Witam,
Jedna z Tarnowskich Szkół - Niepubliczna Niepłatna Szkoła Podstawowa bierze udział w konkursie sponsorowanym przez Tesco "Ekorewolucja". Dzieci przygotowały film i walczą o pracownię multimedialną dla własnej szkoły promując jednocześnie ekologiczne rozwiązania w naszym mieście. Wielu tarnowian nie wie o niej a wystarczy "kliknąć" raz dziennie (czy też raz i zapomnieć) w napis głosuj na stronie http://www.tescodlaszkol.pl/f/132 . Nie jest to wiele wysiłku a uczymy dzieci że mają nasze wsparcie jako społeczności w której się wychowują i że ich trud nie idzie na marne.
Pozdrawiam!

tarnowiack
Archont

Post autor: tarnowiack »

kliknąłem..
ale na litość bo boską, ZIEMI nie ZIEMII... :roll:

chciało sie takie pseudo-profesjonalne napisy na początek i koniec robić, a sprawdzic jak sie ziemia pisze to jakoś mniej...
jak sie da to sobie poprawcie zanim wiecej ludzi obejrzy.

powodzenia i pozdrawiam.

Awatar użytkownika

Dawid D
Prytan

Post autor: Dawid D »

Też oddałem głos.

Zwróć jednak uwagę tarnowiack na to, że jak jest błąd, to wygląda to bardziej naturalnie - wygląda na to, że mógł to robić Uczeń ;)

tarnowiack
Archont

Post autor: tarnowiack »

no może - ja sie nie nabrałem. i myśle że mało kto sie da nabrać. nie przepadam za tego typu "oddolnymi" inicjatywami "ze strony uczniów"...
trochę mi sie to kojarzy z sytuacjami typu "znajdą sie ochotnicy? Czy mam wyznaczyć..??"

Awatar użytkownika

rzuf
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: rzuf »

Razi, aż oczy bolą :) Film ambitny nie ma co. :D

ODPOWIEDZ