W jakim celu sobie tam spogląda na ulicę Opolską? Chyba mu się okręgi popindoliły...
Nawet dzisiaj w RMF-ie się z tego nabijali
Czemu p. Kwaśny wisi w Tarnowskich Górach?
-
Autor tematu - Prytan
- Kontakt:
Już było na ten temat:
http://www.agora.tarnow.pl/viewtopic.php?p=61171#61171
Ale wszyscy to olali bo nie był to aż tak ważny temat, poza tym to stało się już kilka dni temu i Kuba na swoim facebooku też o tym pisał.
http://www.agora.tarnow.pl/viewtopic.php?p=61171#61171
Ale wszyscy to olali bo nie był to aż tak ważny temat, poza tym to stało się już kilka dni temu i Kuba na swoim facebooku też o tym pisał.
Cóż to musiał być za chytry plan. Wystarczyło deczko inaczej zaadresować kopertę z plakatem i kampania ogólnopolska niemal za friko! Geniusza tam jakiegoś od marketingu mają.
Albo... druga opcja: drukarnia coś źle posortowała, albo kurier źle przerzucił paczki, albo sieciowy właściciel tablic coś pokręcił na zleceniu dla klejaczy. Ci nawet nie widzą co kleją, bo kawałki brytu są poskładane na "lewą" stronę i namoczone w kleju. Dostają materiał to wyklejają i jadą dalej.
Też mi sensacja... Jakby to skomentował jeden z użytkowników tego forum: "Cóż, oto Tarnów".
Albo... druga opcja: drukarnia coś źle posortowała, albo kurier źle przerzucił paczki, albo sieciowy właściciel tablic coś pokręcił na zleceniu dla klejaczy. Ci nawet nie widzą co kleją, bo kawałki brytu są poskładane na "lewą" stronę i namoczone w kleju. Dostają materiał to wyklejają i jadą dalej.
Też mi sensacja... Jakby to skomentował jeden z użytkowników tego forum: "Cóż, oto Tarnów".
Ja spotkałem się natomiast kilka razy z pytaniem czy Tarnów leży gdzieś w Tarnowskich Górachpb pisze:Albo jest w Polsce więcej osób niż kandydatka z plakatu, które nie mają pojęcia gdzie leżą Tarnowskie Góry. (Jak sama nazwa wskazuje - musi to być gdzieś koło Tarnowa, pewnie za górką, gdzieś koło Tarnowca.)
Trochę nie w temacie. Albo raczej w temacie biegłości w podstawach geografii. Otóż dzisiaj przyznano Pokojową Nagrodę Nobla i jak się można dowiedzieć w różnych źródłach (osobiście czytałem w internecie jak i słyszałem w telewizorni) nagrodę dostała prezydent Liberii oraz dwie afrykańskie aktywistki. Hmmm... jedna z tych aktywistek pochodzi z Jemenu, który kiedy ja chodziłem do szkoły leżał na azjatyckim Półwyspie Arabskim.
Wydawało by się, że wykształceni ludzie to redagują.
Wydawało by się, że wykształceni ludzie to redagują.
Goscinny pisze:Wiesz, Izrael gra w ME i wystepuje w Eurowizji, a Półwysep Arabski jest albo azjatycki albo afrykański - w zależności od potrzeby
Izraelskie związki sportowe należą do europejskich federacji, podobnie jak tureckie czy kazachskie i z tego tytułu zespoły te występują w tzw. europejskich rozgrywkach. Dlaczego np. UEFA przyjęła te związki do siebie to osobna historia, ale nie zmienia to położenia geograficznego.
Półwysep Arabski leży w Azji razem ze wszystkimi tamtejszymi państwami, granica między Azją i Afryką przebiega przez Morze Czerwone i to nie podlega dyskusji.