Awaria prądu w Mościcach
Awaria prądu w Mościcach
Wczoraj w Mościcach miała miejsce awaria prądu, która objęła prawdopodobnie całą dzielnicę. "Światła" w domach mieszkańców gasły dwukrotnie, taka sama sytuacja miała miejsce nawet na hali "Jaskółka", gdzie odbywał się turniej piłkarski - w jednym momencie zgasło światło, wyłączyły się tablice i nagłośnienie...
Hmmm, można by wysnuć pewną teorię - to wina PO, która przez ograniczenie zasilania stara się wzmocnić fundusz emerytalny - przecież przez te 'dwudzieste stopnie zasilania' w latach 80tych mieliśmy właśnie demograficzny boom... W TV nic, prądu nie ma (zresztą jak nie ma prądu, to i TV nie pooglądasz) no to co pozostaje? Prokreacja...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
-
- Archont
ad2222, coś mało masz rozbudowane zainteresowania...ad2222 pisze:W TV nic, prądu nie ma (zresztą jak nie ma prądu, to i TV nie pooglądasz) no to co pozostaje? Prokreacja...
Chociaż prokreacja, nie przeczę - przyjemna i pożyteczna...
Ale Marcina rozczaruje - w obecnych czasach najczęściej mimo licznych i wielokrotnie ponawianych "prób" - najcześciej "nieskuteczna"
Ok, wymień 3 zainteresowania, które są przyjemne i można je wykonywać bez prądu i 'po ciemku'.tarnowiack pisze:ad2222, coś mało masz rozbudowane zainteresowania...
Chociaż prokreacja, nie przeczę - przyjemna i pożyteczna..
Od razu wykreślamy - czytanie (przy świecach psuje oczy niemiłosiernie), oglądanie nieba (nie mam teleskopu), picie wina przy świecach (wiadomo jak się to i tak skończy
Jeżeli było by to lato, to zostają wieczorne rozmowy przy ognisku - co zresztą praktykujemy niezależnie od dostaw prądu z elektrowni.
No, dajesz...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Archont
Po pierwsze - nie moja wina ze nie masz teleskopu... Po drugie - nie moja wina ze pijesz tyle wina ze prowadzi to do prób prokreacji..
hahahah, wjezdzasz mi na ambicje...? Jak sam zauważyłeś mozna posiedziec przy ognisku- jak dla mnie najlepsza opcja a poza tym - zagrac w gry RPG, pobiegać, składać origami albo chociażby spać
hahahah, wjezdzasz mi na ambicje...? Jak sam zauważyłeś mozna posiedziec przy ognisku- jak dla mnie najlepsza opcja a poza tym - zagrac w gry RPG, pobiegać, składać origami albo chociażby spać
Nie ma prądu = ciemno. A przy świeczce - patrz "oczy"tarnowiack pisze:zagrac w gry RPG
szczególnie na pluchę taką jaka ostatnio była...tarnowiack pisze:pobiegać
Patrz - brak światłatarnowiack pisze: składać origami
No dobra, jedno.tarnowiack pisze:albo chociażby spać
-
- Archont
też masz do czytania.. pare linijek a ptem to już twoja własna rodosna "twórczośc"ad2222 pisze:Nie ma prądu = ciemno. A przy świeczce - patrz "oczy"
powiedz lepiej, że ci się nie chce..ad2222 pisze:szczególnie na pluchę taką jaka ostatnio była...
Razem - trzyad2222 pisze:tarnowiack napisał/a:
albo chociażby spać
No dobra, jedno.