pb pisze:Gdzie są takie badania opublikowane?
Sukcesy i porażki Pana Prezydenta.
- Załączniki
-
- Homo Homini badanie jako¶ci ¿ycia.pdf
- (1.51 MiB) Pobrany 154 razy
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Eeee to w porządku, myślałem, że to tylko dla "miastowych" będzie i mieszkańcy mający miesięczny na podmiejskie nie będą mogli go kupić bez karty - skoro karta miała być tylko dla Tarnowian . Choć myślę, że nikt takiego gwoździa do trumny nie wbiłby tarnowskiej komunikacji i MPK, by odstraszać pasażerów linii podmiejskich.mirak pisze:Ci zostaną zmuszeni do wyrobienia karty ponieważ inaczej nie kupią biletu.
A tak to w porządku, mogą zmuszać w ten sposób mieszkańców spoza Tarnowa.
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl
mirak pisze: I tak z innej beczki. Tak na szybko zapoznałem się z wynikami badania opinii mieszkańców Tarnowa. I pierwszy wniosek jaki się nasunął to tam gdzie zadowolenie zależy od działań władz miejskich raczej wynik pod kreską.
No właśnie też mi się to nasunęło na myśli. Oprócz rynku pracy, który jest osobną kwestią, zadowolenie mieszkańców z danej kwestii wydaje się być odwrotnie proporcjonalne do zaangażowania w nią władz miasta
Co pewnie nie przeszkodzi magistratowi posłużyć się tym badaniem (oczywiście odpowiednio przedstawionym) przed następnymi wyborami
Najśmieszniejsze jest to, że aby nabyć bilet trzeba dysponować kartą mieszkańca oraz gotówką bo nie można zapłacić kartą płatniczą; o płatności internetowej nie wspomnę. Ot Tarnów XXI wieku. Już to widzę kiedy wejdzie funkcja portmonetki jak tłumy stoją w kasie z gotówką bay zasilić swoją super kartę mieszkańca. Chyba, że ktoś wymyśli, że za basen, parkingi można będzie zapłacić tylko karta miejską. I kolejne pytanie. Dlaczego miesięcznego biletu nie można kupić poprzez MoBilet?
"Nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi"
-
- Archont
-
- Prytan
marecki 0701 pisze:A czy Państwo Samorządowcy. Posłowie, tudzież inni Osłowie jak to ktoś nazwał zostali zglłoszeni do US w celu ściągnięcia podatku od korzyści majątkowej?
Chyba, że każdy przyszedł ze swoim...
Bardzo dobre pytanie. Gdyby nie to, że Skarbówki nie lubię znacznie bardziej niż naszych władz oraz donosami się brzydzę to pomyślałbym o jakiś formalnym zapytaniu do US czy podatek od tej "wigilii firmowej" w UM został odprowadzony
Durne lex sed lex.
-
- Metoikos
Myślę , że niewątpliwym sukcesem prezydenta R.Ś. jest dobór kobiet do swojego otoczenia, p. Porębska, Latała, Skrzyniarz, Kunc-Pławecka czyli towarzystwo wzajemnej adoracji, jedna głupsza od drugiej i trudno znaleźć, która jest najgłupsza. Tarnowska oświata to jedno wielkie pasmo sukcesów, zwłaszcza pod rządami Porębskiej - kobiety tak prostej w swoich poczynaniach, że należy się posunąć dalej czyli prostackiej w swoim zachowaniu, kobieta pływająca jeszcze na fali poprzedniego dyrektora Świerczka do którego ona niedorasta nawet do kostek. Ciągnięta przez swoją koleżankę z budowlanki czyli p. Skrzyniarz (wyciągnęła Porębską z poważnych długów, a właściwie jej męża) długo by pisać. Pani K.Latała starsza kobieta, która po pobycie w USA wydaję się że jest busineswoomen, ale mimo wieku nie ma żadnej wiedzy o poletku którym przyszło jej kierować. W dalszym ciągu edukacją rządzi z tylnego siedzenia p.Skrzyniarz. P. Kunc-Pławecka kłamczucha najwyższego kalibru jest tak zakłamana, że chyba jak stoi przed lustrem to zastanawia się co się stało z tą Dorotką z lat mładzieńczych. To tak pokrótce, można by tak o kilkunastu jeszcze stanowiskach UMT obsadzonych przez kawiarniane towarzystwo R.Ś. I jak nam tarnowianom ma się żyć dobrze. Najlepiej co panu R.Ś. wychodzi to kłamstwa i przypisywanie sobie sukcesów przy których on nie kiwnął nawet palcem i o których nie ma bladego pojęcia.