Szybciej jest dojechać do Tarnowa z Balic niż z Mielcadzik pisze:Hie,hie..lotnisko Mielec czekasubleo pisze:
A jak biznesmeni będą chcieli odwiedzić Tarnów to dolecą sobie helikopterem.
Czat z prezydentem
Na razie oczywiscie ze tak ale za rok czy dwa autostrada do Debicy i Mielca bedzie ponoc gotowa:)karamba pisze:Szybciej jest dojechać do Tarnowa z Balic niż z Mielcadzik pisze:Hie,hie..lotnisko Mielec czekasubleo pisze:
A jak biznesmeni będą chcieli odwiedzić Tarnów to dolecą sobie helikopterem.
Polak Szkot dwa bratanki*
-
- Rhetor
Ciekawe jaka będzie różnica miedzy:mózgoskaner pisze:no to jesteśmy po czacie po nowemu ..... zupełnie inny poziom, oczywiście in plus
"Tradycyjnie w ciągu kilku dni odpowiedzi znajdziecie na www. tarnow.pl w zakładce czat z prezydentem"
a
"Czy otrzymamy odpowiedź na zadane pytania, na które brak odpowiedzi.
Najszybciej jak to będzie możliwe."
Czyżby znowu było tradycyjnie?
-
- Obywatel
Zaległe odpowiedzi już umieszczone. Zapraszam do lektury:
http://www.tarnow.pl/index.php/pol/Mias ... 18.11.2013
http://www.tarnow.pl/index.php/pol/Mias ... 18.11.2013
Rzecznik UMT
Dorota Kunc-Pławecka
Dorota Kunc-Pławecka
-
- Proksenos
-
- Rhetor
Niektórzy wtedy wracają do domu odbierając przy okazji dzieci z przedszkola i są w domu zaraz przed 17
Nie mają zatem czasu na p****** w postaci łechtania jaśnie rządzących.
Nie mają zatem czasu na p****** w postaci łechtania jaśnie rządzących.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Pytanie: Tu było Getto. Kto usunie jakiś czarny syf którym popaprane są chodniki i place? kto za to zapłaci? Kto wydał zgodę, kto paprał, kto usunie? Nazwiska?D.Kunc-Pławecka pisze:Zaległe odpowiedzi już umieszczone.
Odpowiedź: Chcąc budować przyszłość, musimy pamiętać o przeszłości. A farba, która została zastosowana nie pozostawi żadnych śladów, po jakimś czasie sama zejdzie.
Jakoś nie chce zejść i pytania znów powrócą w przyszłości.
-
- Rhetor
Na pytanie o to kiedy sasiedzi HNS przestana jechac po klepichu POPrezydent mówi:
Zostanie to zrobione, prawdopodobnie do końca grudnia, jeśli będą tylko do tego odpowiednie warunki. Ewentualnie do drugiego kwartału przyszłego roku - zapewnia Henryk Słomka-Narożański.
Czyli nie bedziecie miec ulicy To tak jak u mnie bylo. Na pytanie kiedy bedzie zrobiona od kwietnia mowili mi, ze walce juz sa na rogu W pazdzierniku przyjechali i zamiast zrobic asfalt to mi pozatykali dziury. A raczej ich czesc, bo podobno nie bylo pieniedzy na calosc. A w rozmowie ze mna skarbnik miasta twierdzil, ze zarezerwowali na ten cel pieniadze w styczniu 2013.
Zostanie to zrobione, prawdopodobnie do końca grudnia, jeśli będą tylko do tego odpowiednie warunki. Ewentualnie do drugiego kwartału przyszłego roku - zapewnia Henryk Słomka-Narożański.
Czyli nie bedziecie miec ulicy To tak jak u mnie bylo. Na pytanie kiedy bedzie zrobiona od kwietnia mowili mi, ze walce juz sa na rogu W pazdzierniku przyjechali i zamiast zrobic asfalt to mi pozatykali dziury. A raczej ich czesc, bo podobno nie bylo pieniedzy na calosc. A w rozmowie ze mna skarbnik miasta twierdzil, ze zarezerwowali na ten cel pieniadze w styczniu 2013.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
LordRuthwen pisze:Niektórzy wtedy wracają do domu odbierając przy okazji dzieci z przedszkola i są w domu zaraz przed 17
Ja jestem w grupie odbierających i też nie uczestniczę w czatach z jaśnierządzącymi, ale chętnie czytam, jak się męczą odpowiadając na niewygodne pytania. Plecy muszą boleć od takich uników.Goscinny pisze:lll, wiesz - zdarza się, że pracujemy o tej porze
To co napisałem wcześniej nie było krytyką nieobecności, lecz dotyczyło tego fragmentu:
Chciałem nieśmiało zauważyć, że nick "agora" nie jest przypisany tylko do administratorów i właścicieli. To głównie uczestnicy tworzą forum. Przykro mi rozczarować administratora, ale wydaje mi się, że istnienie forum jest w większej części zależne od "szarych użytkowników" niż od właścicieli. (patrz forum miasta)Administrator pisze:mam prośbę, aby nie używać nicku AGORA na czacie [...] Na pewno żaden z administratorów, ani właścicieli Agory nie brał udziału w czacie.
-
- Proksenos
lll, A ja chciałbym nieśmiało zauważyć, że żaden użytkownik nie powinien wypowiadać się w imieniu wszystkich - to nie polityka, gdzie jeden potrafi powiedzieć, że "wszyscy Polacy" czegoś chcą.
Jak rozumiem jeśli ktoś na kolejnym czacie użyje przy pytaniach nicka "lll" nie będziesz miał nic przeciwko temu i opinie tam wyrażane mamy traktować jako Twoje.
Nie chodzi o przypisanie do kogokolwiek nicka, ale uzurpowanie sobie przez kogoś prawa do wypowiadania się jakby to wszyscy użytkownicy agory pytali. Tak samo nie podobałoby mi się, jakby ktoś miał nick "wszyscy_mieszkancy", albo "tarnowianie" (no, to może nie był najlepszy przykład )
Jak rozumiem jeśli ktoś na kolejnym czacie użyje przy pytaniach nicka "lll" nie będziesz miał nic przeciwko temu i opinie tam wyrażane mamy traktować jako Twoje.
Nie chodzi o przypisanie do kogokolwiek nicka, ale uzurpowanie sobie przez kogoś prawa do wypowiadania się jakby to wszyscy użytkownicy agory pytali. Tak samo nie podobałoby mi się, jakby ktoś miał nick "wszyscy_mieszkancy", albo "tarnowianie" (no, to może nie był najlepszy przykład )