Płatne parkowanie pod nowym szpitalem.
ha - czyli mogę czuć się szczęściarzem
byłem w piątek pod wieczór pod szpitalem - wjechałem bez problemów, zapłaciłem bez problemów i kolejki do maszyny, wyjechałem bez problemów.... kupa szczęścia krótko mówiąc;
byłem w piątek pod wieczór pod szpitalem - wjechałem bez problemów, zapłaciłem bez problemów i kolejki do maszyny, wyjechałem bez problemów.... kupa szczęścia krótko mówiąc;
"Pan Jan z Suwalszczyzny idąc na polowanie przez pomyłkę zabrał papierosy syna - do południa upolował: niebieskiego kangura, jednorożca i dwa smoki..."
-
- Rhetor
A widzieliście jak zarypane są parkingi przy cmentarzu i wszystkie wokół?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Prytan
Odwrotnie jest tragicznie :lll pisze:Sytuacja się unormowała.
1. kolejka ''oczekujacych'' blokuje wjazd autobusom na zajezdnię .
2.Pod cmentarzem nie ma szans stanąć i odwiedzić groby
3.Wyjechać spod cmentarza graniczy z cudem
4.Przejście dla pieszych potrzeba nadludzkich umiejętności aby nim przejść .
5.Droga w tamtym rejonie nie wiem czy zimę przetrzyma przy takim ruchu .....MAKABRA omijać szerokim łukiem.
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
Pisząc "unormowała" miałem na myśli stan samego parkingu w porównaniu do czasu z przed wprowadzenia haraczu. Niedawno tutaj pojawiło się zdjęcie parkingu o poranku, na którym większość miejsc było wolnych. Teraz już tego nie ma. Samochody stoją na łukach i na trawnikach, a dodatkowo szukający oszczędności stawiają auta poza parkingiem. Tym samym wydaje się, że upada teoria o parkujących i przesiadających się na dziewiątkę. Innymi słowy, miejsc parkingowych brakuje jak poprzednio, ale przy okazji szpital dorabia sobie na rodzinach chorych.
Miejsc parkingowych .....ubyło TAK TAK popatrzcie ile jest miejsc wyłączonych pomiedzy szlabanami ,koło głównego wejścia ,miejsca dla taksówek.
Mało tego dawniej pod wjazdem dla karetek można było parkować teraz zastawiono te miejsca metalowymi barierkami.
Po ''reformie'' miejsc ubyło i to sporo i zablokowano kompletnie parking pod cmentarzem takie to ułatwienia .
Mało tego dawniej pod wjazdem dla karetek można było parkować teraz zastawiono te miejsca metalowymi barierkami.
Po ''reformie'' miejsc ubyło i to sporo i zablokowano kompletnie parking pod cmentarzem takie to ułatwienia .
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
Ktoś na głowę upadł z tym parkingiem.. Ci złodzieje każą płacić za parkowanie nawet w nocy. Mój syn wylądował na 2 noce w szpitalu na obserwacji, a że ma 4 lata to zostawałem na noce z nim w szpitalu... i co się okazało że za za całą noc trzeba płacić, Rozumiem opłaty od np 7 do 18 bo wtedy istnieje ryzyko zajmowania miejsc przez "katalończyków" jadących do pracy itp. Na odwiedziny czy badania też wpada się na góra kilka godzin, ale pasożytować w godzinach nocnych to przegiecie...
Dziś korzystałem z parkingu i poza tym, że trzeba płacić jest inna wada. System powinien liczyć ile samochodów jest na placu i nie wpuszczać jeśli jest brak miejsc. Nie dość, że płacę to jeszcze 10 minut krążę po parkingu (i 5 innych samochodów) bo brak miejsc.
A nie wiecie czy jak jadę oddać krew to też muszę płacić czy jest jakiś gratis dla dawców ?
A nie wiecie czy jak jadę oddać krew to też muszę płacić czy jest jakiś gratis dla dawców ?